Miért mondja mindenki, hogy ami most történik az amiatt van ahova az ember tette az x-szet?
Figyelt kérdés
Nem tudom körülbelül mindennap hallom ezt az egyébként, már számomra idegesítő szólást mondhatni, hogy hát jobban át kellett volna gondolni hova tesszük az X-szet. Kérdezem én mégis hova a francba kell tenni az X-szet, hogy Magyarországból hirtelen Luxemburg legyen, és minden IS jó legyen. 2022-ben is ott tartottunk hogy lehet Orbán, és Gyurcsány között választani meg kisebb pártokból, és ezek közül melyiket kellett volna be x-elnem, hogy én Magyarországot 360 fokosan megváltoztassam? Jelenlegi gondolataim szerint semelyiket, akkor meg ezek az emberek mit éreznek, vagy mit gondolnak egyáltalán? Aki erre valami érdemleges megoldást tud mondani nagyon kíváncsi lennék, hogy aki ezzel a szólással él, és ezt szajkózza 0-24 az mégis mire gondol?2022. jún. 28. 15:45
2/45 anonim válasza:
Ez nem az X-en múlt. Ha a világ mind a 8 milliárd embere Gipsz Jakabra szavazott volna, akkor is a fidesz nyert volna.
Ki van ez találva. Sosem szabadulunk ebből a tetves rendszerből
3/45 A kérdező kommentje:
Hozzám is a nacionalizmus áll a legközelebb, de a Mi Hazánkat nem tudtam azok a pártok között említeni, akiknek volt esélyük ezen a választáson nyerni, ezért nem is emeletem ki.
2022. jún. 28. 15:48
4/45 anonim válasza:
Miért, szerinted, mindenki hibás, csak a politika nem, amiatt, hogy lassan összedől ez a szrkupac ország?
Ki a felelős a bűzös fejért, ha nem maga a hal?
5/45 A kérdező kommentje:
#2 Na igen ez a másik ordenáré nagy baromság, ha arra gondolsz amire én is. Amikor azt emlegetik, hogy a szavazás nem fair. Figyelj van két fajta ember aki kormánypárti meg aki nem. Aki nem az eldönti hogy ellenzékre szavaz, aki meg kormánypárti egyértelmű. Ez nem a propagandán múlik mindenkinek a saját döntése, ha erre gondoltál. Ha meg arra hogy egyik kutya másik eb akkor meg teljesen egyetértek.
2022. jún. 28. 15:50
6/45 anonim válasza:
Globális szinten igaz. Akik megválasztották azokat az EU képviselőket, akik aztán megválasztották az ilyen Von der Leyeneket, akik a Macronra, a Bidenre és hasonló férgekre szavaztak, azok az agymosottak mind-mind tettek ikszet valahová.
7/45 A kérdező kommentje:
#4 Szerintem az összedőléstől távol állunk, de ezt hagyjuk is biztos már valaki világvégét harangozik. Én azt a kérdést tettem fel, hogy kire kéne tegyem az x-szem, hogy ez az ország maga a paradicsom legyen? Mert az emberek nagy része úgy érvel ezzel :D
2022. jún. 28. 15:51
8/45 A kérdező kommentje:
Az igazi válasz megkerülése helyett, tényleg válaszoljon aki tud a fentebb említett valódi kérdésemre. Nem kell rébuszokba ezt beleírni.
2022. jún. 28. 15:52
9/45 anonim válasza:
Akkor lett volna értelme bárkire is szavaznod, ha egy olyan rendszerben és választási rendszerrel élnénk együtt, ahol van esélye bárkinek is győzelemre ezeken kivül. De, amig öntörvényűen, éjszakáról, éjszakára reszelgetik a szavazókörzeteket, meg a szabályokat, addig, ha egy majmot inditanának Orbán Viktor néven a Fidesztől, és Orbán Viktor liberálisként mondjuk az MSZP szineiben indúlna, akkor is a majom győzne Orbán Viktor ellenében!
10/45 A kérdező kommentje:
#9 Ezzel megint csak nem tudok egyetérteni, de már fentebb leírtam. Mindenkinek ugyanennyi esélye volt nyerni, főleg hogy elvileg nagy kormányellenes hangulat volt a választás előtt. Nem lehet erre ráfogni az nyer aki több szavazatot kap ez ilyen egyszerű. Azzal mondjuk nem lehet választás nyerni hogy O1G-zünk szóval ebbe azért már több a lehetőség a bukásban, mint a választási rendszerben :D
2022. jún. 28. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!