Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Önök szerint mit akar Hadházy...

Önök szerint mit akar Hadházy Ákos?

Figyelt kérdés

Doktor Hadházy Ákos Ányos állatorvos úr azt mondta nem teszi le a képviselői esküt,így tiltakozva a szerinte illegitim kormány ellen,ami miatt népszerű ellenálló lett.

[link]

Doktor Hadházy Ákos Ányos állatorvos úr ma pedig azt mondta hogy diktatúra van mert NEM ENGEDIK neki letenni a képviselői esküt,ami miatt népszerű mártír lett.

[link]

Na de akkor mit akar doktor Hadházy Ákos Ányos állatorvos úr,lázadni vagy fizetést kapni,esetleg mindkettőt?

2022. jún. 28. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 Én megtettem, hogy "átbogaréásztam" a házszabályt és az országgyűlésre vonatkozó törvényeket hogy igazoljam a véleményemet, oda is tettem eléd.

Neked nem kell megtenned, de akkor maradjunk annyiban, hogy én tudtam igazolni a magam véleményét te meg nem.

Majd ha sikerül mutatnod rá törvényt szabályt, akkor majd neked adok igazat - addig marad az, hogy nem törvénytelen hogy még nem tehette le az esküjét.

2022. jún. 28. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

9#"de egészen biztos, hogy a házelnök nem akadályozhatja, hogy egy megválasztott képviselő képviselhesse a választóit..."

Rendben. De akkor kérdezd meg előbb Hadházyt, hogy őt magát ki is akadályozta meg abban, hogy a menetrend szerint letegye az esküt???

Kezded érteni, hogy ezek után ( mivel ez történt előbb), nem kicsit sántít, amit írsz....ha ugyanis Hadházy,- aki csak saját döntése okán, DIREKT nem tett esküt, mégis letette volna, amikor minden lehetősége megvolt rá, a te érvelésed már szóba sem jöhetne...

2022. jún. 28. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Mindig nyugtalan vagyok, amikor eszembe jut, hogy ez az alak nem elmegyógyintézetben van.
2022. jún. 29. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!