Valóban a konténer házak lesznek a jövő? A panelt simán ütik, és fillérekbe kerülnek.
Ki mennyi esélyt ad erre?
Én láttam már a saját szememmel (külföldön) ilyen konténer házakat, aki nem ért hozzá meg se mondaná, hogy az nem tégla építésű még kívülről sem. Belülről meg full luxus. Összességében nagyságrendet ver életszínvonalban az ilyen régi Kádári panel lakásokra. Laktam már nem is egyszer panelben életemben, szörnyű volt, azt is lehetett hallani amikor a szomszéd mosogat, papírból voltak a falak, nyáron forróság volt, jött be a cigifüst ha szellőztettél, állítólag még a falak is mérgezőek mert azbesztet tartalmaz a legtöbbjük. Mindezt már igen szignifikáns pénzekért.
Egy konténerházat meg fillérekből is össze lehet hozni, és még akkor is több magánéleted lehet ha mondjuk egy ilyen őrzött lakóparkban vagy effélében van.
Tudom volt előbb egy hasonló kérdés, az ihletett meg, nem ugyanaz vagyok nyugi aki előbb is kiírta, hanem más user.
Szerintetek elképzelhető, hogy ez nálunk is meghonosul? Sokan ácsingóznak manapság olcsóbb lakhatásért. És mondom, ha mást nem is, de a paneleket simán veri, és baromi olcsó, családoknak is élhető hát még egyedülállóknak, diákoknak, pároknak, időseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!