Orbán Viktor megoldotta a pedagúgos bérkrízist, vagy továbbra is szar fizetésük lesz?
10, látod, ha többet tanulnának a gyári dolgozók, nem kéne hugyér-szarért sorbanállniuk a szar munkáért, ami akkora értéket hoz létre, hogy alig kell hozzá bármilyen képzettség és minimálbérért csináltatják..
És ha többet tanultál volna, te sem írtál volna ekkora blődséget.
A gyári dolgozók között is vannak érettségizettek.
A szegény sokat tanult tanárokat csak a baloldali szimpatizáns szakszervezetük hergeli és használja a kormány elleni uszításként.
Nem értem ha olyan keveset keresnek a tanárok hogyan lehet hogy a szomszédom aki két éve nyugdíjas 310 ezer a nyugdíja?
#10: "A kétkezű gyári munkás aki ráadásúl értéket állít elő"
A tanár is értéket állít elő. Úgy hívják: tudás. Hogy ne mindenki kétkezi gyárimunkás legyen.
"az egész nap álldogáló tanárok"
Kívánnám, hogy próbáld ki egyszer azt az "áldogálást", főleg a mai gyerekanyaggal.
Az a baj hogy olyan szintű lemaradás van ebben az országban az érdekérvényesítést tekintve.
Általános sztrájk fogalmát nem is ismerik szerintem.
Franciáknál szerintem már párizst szétszedték volna ilyen dolgokért mint amit a tanárokkal csinálnak. Ha nekik valami nem tetszik akkor le tudják állítani az országot és ott létezik olyan hogy szolidaritás.
#15: "Próbáld ki te a munkát már egyszer végre.!"
Ha nekem írtad és fizikai munkára gondolsz, akkor már próbáltam, de tanultam mellette, és már jóideje az eszemmel dolgozom, nem a kezemmel.
#17: "ott létezik olyan hogy szolidaritás"
Sajnos, itt ilyen nincs. Itt társadalami szinten acsarkodnak egyes ágazatok (pedagógusok, orvosok, nővérek, mikor kik?) ellen, negligálva azok munkáját és fontosságát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!