Mi lesz a forint sorsa?
Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 15:38
21/29 anonim válasza:
#18 Van lélektani hatása, de nem feltétlenül negatív. Pl. két számjeggyel rövidebb fizetést csak havonta egyszer kapnál, de szinte minden nap vennél valamit, ami két számjeggyel kevesebbe kerül.
22/29 anonim válasza:
20
A kettős fizetési rendszer bedönti Mariska néni vegyesboltját is. Örülsz?
23/29 anonim válasza:
Nem számít. Minden jel arra mutat (pl. Ispánság, vármegye) a Forint kivezetésre kerül és a főispán elővezeti az Orbánust, ahol 1 Orbánus 1 Euro
Közgazdászok bővítsék ki a valuta árfolyamában vétet hiányosságaim. 1 Forint nem lehet 1 Euro, de 1 Orbánus lehet, mivel Ő a királyunk.
25/29 anonim válasza:
Ki mondta, hogy örülnék egy spontán euróbevezetésnek? Én csak objektíven leírtam, hogy lehet egy ilyen eshetőség. Az nem azt jelenti, hogy ez a vágyam. Szövegértésből egyes!
27/29 anonim válasza:
Áttamköt ények kerültek kobocsátásra az elmúlt évtiedekben is. A befektetők nek nem érdeke a forint teljes értéktelenődése.
28/29 anonim válasza:
Semmi fizetek vele ahogy akkor is fizettem mikor 350 volt meg akkor is mikor 250 volt, majd ha vége a háborúnak meg a válságnak, akkor talán jobb idő vár rá, addig meg ez van ezt kell szeretni, ha a seggemet verem a földhöz se lesz jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!