Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mit szóltok...

Fideszesek! Mit szóltok hozzá, hogy Orbán megint hazudott és megszorításokat vezetett be, ígérete ellenére?

Figyelt kérdés
Többek között még a müzli után is adózni kell, pedig a nagyvezér választások előtt megigérte, hogy nem jönnek megszorítások. Hát ilyen ez az Orbán.

2022. jún. 27. 08:59
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
92%

"mivel árstop van és rezsicsőkkentés, bőven 50 és 100% fölött van az élelmiszer, meg ez ehhez hasonló dolgok."

Ez mit akar jelenteni? Értelmetlen.

mi benne, az értelmetlen? az adott termékek nem nőnnek mert árstop van, helyette minden más élelmiszerre felrakják.

De ha annyira szuper a magyar gazdaság hogy 9 éve jobban teljesit mint az europai, akkor miért nem lett válságálló a gazdaságunk?

2022. jún. 27. 11:41
 42/52 anonim ***** válasza:
78%

41# amikor egy nagyteljesítményű sportkocsi nekiindul, "megugrik",gyakran látni hogy áll egyhelyben, mert elforognak a kerekei, nem tudja azt a hatalmas teljesítményt átadni a felületnek.

Magyarország teljesítménye olyan hatalmas, annyira erős, hogy évek óta csak egy helyben pörögnek a gumijaink, amíg a többi gyengébb-lassabb uniós ország elhúz tőlünk.

Látjátok, nincs itt semmi ellentmondás.

Magyarország előre megy (majd) nem hátra!!! Éljen a fővajda ispán elvtárs!!

2022. jún. 27. 11:46
 43/52 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem megszorítás. A rezsi szolgáltatók állami kézben vannak. Nem kell a multiknak kifizetni a luxus profitot. Olcsón kapjuk negyedáron az orosz gázt, olajat. Az hogy a müzli kicsit emelkedik, nem megszorítás.
2022. jún. 27. 11:50
 44/52 anonim ***** válasza:
97%

az a baj hogy nemcsak a müzli emelkedik, és nem is kicsit fog :D

Gazdasági szakemberek szerint őssz végére várható, az infláció legmagasabb foka, nem hiszem hogy kicsit fog emelkedni minden...

2022. jún. 27. 11:55
 45/52 anonim ***** válasza:
25%

#41 Olvasd már el rendesen azt a mondatot!

"bőven 50 és 100% fölött van az élelmiszer, meg ez ehhez hasonló dolgok"

Mi az az 50% meg 100% ami fölött van az élelmiszer? Mik azok az "ehhez hasonló dolgok"? Egyszerűen nincs értelme a mondatodnak.

2022. jún. 27. 11:56
 46/52 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén! Ki eszik még müzlit?
2022. jún. 27. 12:02
 47/52 anonim ***** válasza:
92%

Én pl eszek azt is.

Tudom magyar ember pacalpörköltet zabál Rezsi Szilárd módra, de ha megköveznek is érte, én szeretem.

2022. jún. 27. 12:13
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

#46 Én eszek. Szeretem. Gyümölcsjoghurttal a legjobban, abból is inkább a piros savanykásokkal. Meg a gyerekem is szereti.

Jobb lenne ha azt mondhatnám, hogy az egészségesebb tiszta fajtát szeretem, de ez sajnos nem így van, szeretem ha van benne kevés étcsoki is.

2022. jún. 27. 12:21
 49/52 anonim ***** válasza:
83%

Ennek így kell lennie. Született egy nagyszerű írás, ami úgy kezdődik. Adott volt egy szatyros proli, akiben bíztunk... hiszen ez úgyanaz! A mélyére kell menni a mocsárba. "szépen vagy csúnyán" mondta Jakab.

Ha majd megtalálom azt az írást.

2022. jún. 27. 12:44
 50/52 anonim ***** válasza:
0%
Orbán és a gonosz Soros között lesz a végső harc, ami el fogja dönteni a bolygó sorsát.
2022. jún. 27. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!