Melyik számodra az a legendás MZP mondat, amit kb. soha nem fogsz elfelejteni?
Amikor azt mondta, hogy ha úgy alakulna, küldene magyar katonákat Ukrajnába harcolni.
Nem a Fidesz által félremagyarázott verzióra gondolok, hanem az eredeti mondatokra. Én először azt hallottam. És már akkor felszisszentem magamban. Nem azért, mert arra gondoltam volna, hogy ez könnyen félremagyarázható, és a Fidesz-média le fogja csapni a magas labdát (bevallom, ez eszembe sem jutott). Hanem amiatt, hogy arra gondoltam, mégiscsak a Putyin vezette Oroszország lát el minket gázzal és olajjal. Az ilyen mondatok nagyon ártanak a jó kapcsolatoknak, és egyébként nagy valószínűséggel soha senki nem fog ilyet kérni Magyarországtól.
Nekem döbbenetes volt, hogy valaki, aki miniszterelnök akar lenni, ennyire ne lássa át, hogy bizonyos dolgokat nem lehet kimondani a miniszterelnöki pozícióban, mert az ország látná kárát. Márpedig, aki min.elnök akar lenni, az már a választási kampányban se mondjon olyat, ami utána min.elnöksége esetén visszaüthet az országra.
"Hat gyermekem van" is nagyon odacsap.
legendás, a "kell hogy érezzeék az emberek az energiaárakat" után a "maradni fog a rezsicsökkentés az Orbáni formában". Majd másnap "természetsen nem fog maradni a rezsicsökkentés az Orbáni formában"
Remek a "fűszoknyás ápolónők" is akinek futja rá" :XD
Akinek nem futja az felfordul
A Best of a "lehet csökkenteni a rezsit, tessék : fogyassz kevesebb vizet, használj kevesebb áramot, járj kisebb autóval"😂
"Mi képviseljük egyszerre a kommunistákat és a fasisztákat is..."
Ez nálam mindent vitt!
"Ez a mi háborúnk."
A másik meg a keresztrejtvényes volt,mármint hogy a vidéki fideszes egy keresztrejtvényt nem tud megfejteni.
Elsőre lejött, hogy nem százas a pali.
Mikor közölte, hogy "Ukrajna most a mi háborúnkat vívja" nekem addigra már egyértelmű volt, hogy nem százas a csóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!