Szerintetek nem túl cinikus Orbán Viktor azon mondtata,hogy mi a béke oldalán állunk?
Különböző nemzetközi szervezetek a helyszínen vizsgálódnak, és a saját szemükkel látják a tömegsírokat és a megkötözött, megkínzott emberek tetemeit.
Az oroszok talán félelmet akarnak kelteni, azért kegyetlenkednek.
Nem érdekel sem Amerika, sem Egyiptom, sem Izrael. Most Ukrajnáról beszélünk.
Aha. Értem. Szóval csak az érdekel, hogy a szomszédban verik a Gyereket, az ha egy emelettel lejjebb van verve a Gyerek, az már nem érdekel? Vagy az a Gyerek nem érdekel, akit múlthéten vertek meg? Ez a mostani szomszéd Gyerek mitől olyan különleges, hogy még csak összehasonlítani sem méltatod a többi megvert Gyereket a szomszédban lakó Gyerekkel? Mi ez, ha nem kettős mérce?
Azok a különböző nemzetközi szervezetek véletlenül nem pont a Nato tagállamokból vannak, akiknek szintén az az érdekük, hogy az oroszokat rossz színbe tüntessék fel? Soha még nem volt a történelemben példa arra, hogy meghamisítottak valamit a szemben álló felek, hogy azzal a másiknak ártsanak és előnyt kovácsoljanak belőle? Vagy a Nyugat az 100%-ig szavahihető és hiteles, az orosz média meg 100%-ban csak hazudni tud?
Én úgy gondolom, hogy az oroszoknak semmi érdekük nem fűződik ahhoz, hogy megfélemlítsék az ukrán népet. Azzal csak még jobban maguk ellen fordítanák és még nehezebben haladnának. De hangsúlyozom, nem azt mondom, hogy koholt vádak ezek, csak szimplán nem áll össze a kép a fejemben. Ukrajnának és a Nato-nak sokkal több érdeke fűződik ahhoz, hogy az oroszokat agresszoroknak, erőszaktevőknek állítsák be, és ehhez meg sem kell erőltetni magukat. Semeddig nem tart pár megrendezett propaganda videót csinálni tömegsírokról, majd a saját szakértőikkel azt megállapítani, hogy oroszok által megkínzott ukránok az áldozatok.
És most éppenséggel mivel akadályozod meg konkrétan a szomszéd Gyerek bántalmazását amitől nincs időd összehasonlítani pár percben a többi áldozat Gyerekkel? Gondolom folyamatosan csomagokat készítesz ukrán menekülteknek, és éppen csak arra a pár másodpercre emeled fel a fejed, amíg gyorsan ide kommentelsz valamit. Mert nyilván rengeteg értékes idődet venné el, ha válaszolnál a kérdésemre.
Szerintem semmit nem csinálsz, és ezáltal semmiben se akadályozna meg, ha a kérdést másik oldalról is megközelítenéd.
Csak a nyugati oldalnak az érveit, bizonyítékait, szavait hallod, amik azzal szembemennek, azok csak kitalációk lehetnek.
Ha volna egy Csaj, aki bemenne a rendőrségre, és feljelentést tenne ellened, hogy megerőszakoltad, és ebben a nőgyógyász férje is szakmailag alátámasztaná a vádakat, Neked hogy esne, ha felszólalni, védekezni sem kapnál lehetőséget? Mindenki elítélne és megbélyegezne, csak mert egy Csaj azt állította, és annak a férje ebben meg is erősítette. És bárki aki akárcsak megkérdőjelezné a Nő és annak Férjének szavahihetőségét, csakis nemi erőszak pártoló lehet.
Ukrajna is megvádolta Oroszországot népirtással, majd hívta a Nato haverjait hogy Ők is igazolják. Innentől kezdve, ha Valaki ezeket megkérdőjelezi, akkor az csakis Puttler szopó orosz bérenc lehet.
Én konkrétan nem tudom megakadályozni, hogy az oroszok ukránokat gyilkoljanak, erre csak kormányok képesek, mégpedig úgy, hogy segítik Ukrajnát a védekezésben.
Nem azért nem hasonlítom össze Ukrajna helyzetét más népek elleni agresszíóval, mert nincs rá időm, hanem azért, mert ez az összehasonlítgatás erkölcstelen. Minden népirtás egyedi.
A hozzászólásod többi része számomra értelmezhetetlen.
Mit nem értesz rajta? Szerintem érthető. Vagy csak nem akarod érteni? Vagy nem akarsz a továbbiakban eszméket cserélni? Mondd azt, nem haragszom meg, és nem várom akkor, hogy érdemben felelj azokra, amiket írok.
Jó, akkor minden népirtás egyedi. Rendben van.
Akkor a maga nemében, az oroszoktól függetlenül, hogy ítéled meg Amerika Afganisztán vagy Vietnám elleni katonai fellépését? Csak így önmagában, Ukrajnától és Oroszországtól függetlenül.
Elítélted vagy támogattad azt a katonai hadműveletet? Miért?
Európai országok elítélték, vagy támogatták? Miért?
Kapott Amerika szankciókat? Vonultak ki cégek Amerikából a háború ellen és a béke mellett tiltakozva? Ha igen, miért? Ha nem akkor miért nem?
Vagy nincs kedved ezekre válaszolni?
Ha nincs, akkor miért nincs? Azért, mert most éppen Ukrajnában folyik háború és az leköti a figyelmedet, és se zenékről, se filmekről, se sportról, se más háborúkról nincs időd beszélgetni, mert a jelenlegi krízis minden másodpercedet lefoglalja?
Akkor válaszolj privátban! Azért nem fogok új kérdést kiírni, hogy kapjak Tőled választ ezekre.
És bár szerinted ez nem függ össze a témával, szerintem azért ide tud kapcsolódni. Néha le kell írni pár varga betűt, hogy az Ember teljesebb képet kapjon egy adott témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!