FIDESZESEK! Miért vagytok ennyire Puytin pártiak?
Értem én hogy ha az Unió A-t mondd akkor Orbánnak B-t kell, ti meg lelkesen követitek...
De ezzel a háborúval Putyin sokkal nagyobb kárt okozott honfitársainak mint előtte volt. Szóval elég már ebből a "hős" felfogásból.
"EU is többet ártott a szankcióival a polgárainak, mint amilyen "előtte" volt."
Jó, de ezt megszoktuk. Nyugat felől jó idő, vagy jó ember még nem jött, csak a kártékonyság, a szenny és a mocsok.
"Fideszes vagyok abszolút nem vagyok Putyinpárti."
Fidderek nem is szoktak azok lenni, mert nem értelmes emberek. A nyuagt legnagyobb talpnyalói.
#11 már elnézést kértem, ezért az általánosításért.
Nekem idáig teljesen úgy tűnt.
Ismerősi kör, youtube stb..
"Naponta százak halnak meg az értelmetlen háborúba a diktátor hataloméhsége miatt"
Elég szomorú hogy csak százak. Ha tízezrek még az sem csökkentené jelentősen a túlnépesedést. Kb észre sem vennéd, hogy kevesebb az ember. Tiszta gyász már ez a világ.
17# milyen EUs érdekekről beszélsz??
Ukrajna NEM EU tag, nem NATO tag. Mi köze az EU nak ehhez, milyen alapon szállít fegyvereket egy nem EU országnak??? Mi a jogalapja...és most azzal ne gyere, hogy Putyin miért csinálta?? Annak millió oka van, volt, nem szórakozásból, az tuti.
Az EU érdeke a béke kellene legyen, te nem látod, a fegyverszállítás, a szankciók visszafelé sülnek el.
Te tényleg örülni fogsz, ha minden 3 szorosára emelkedik, ha beindul a recesszió, ha tömeges elszegényedés lesz, meg munkanélküliség?? Ezeket is látni kellene, és tenni ellene!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!