FIDESZESEK! Miért vagytok ennyire Puytin pártiak?
Értem én hogy ha az Unió A-t mondd akkor Orbánnak B-t kell, ti meg lelkesen követitek...
De ezzel a háborúval Putyin sokkal nagyobb kárt okozott honfitársainak mint előtte volt. Szóval elég már ebből a "hős" felfogásból.
"De ezzel a háborúval Putyin sokkal nagyobb kárt okozott honfitársainak mint előtte volt."
Ez elég hülye hozzáállás, az EU is többet ártott a szankcióival a polgárainak, mint amilyen "előtte" volt. Mégis szükséges volt őket meglépni, ennek ellenére, ahogy Putyin is sokszor elmondta már, hogy nem hagytak neki más választást. A háború ilyen, általában nem tesz jót az embereknek :)
Nem Putyin párti vagyok, mint Fideszes...ezt tisztázzuk.
De az a véleményem, hogy Oroszország és Ukrajna háborúját az EU totálisan rosszul kezeli. Oké, hogy elítéljük, én magam is a béke mellett vagyok.
Ezért elfogadhatatlan, hogy fegyvereket szállítunk, olyan szankciókat hozunk, ami lábon lövi az egész EUt.
Az EU a béke megteremtésért mit tesz??? Mert gondolom abban egyetértünk, hogy mindenkinek ez lenne a legjobb!!!
Elárulom semmit, illetve pontosan a háborús helyzet fenntartása érdekében tesz az EU. Ez a legnagyobb baj...
Remélem az európai polgároknak is elege lesz hamarosan ebből...
#1 árak emelkedése és halál között azért van különbség.
Nem érted amiről beszélek.
Az egész háború ürügye az volt hogy az Ukrán politika elnyomta a "kissebséget" Putyin meg nagy "hősként" cserébe lerohanja mind az oroszokat mind az ukránokat. Ez aztán tényleg elismerésre méltó, és kicsit sem logikátlan.
És ti meg a legnagyobb ellenséget az Unióban látjátok, a szankciók miatt.
Nem rég voltam külföldön nyaralni, na ott a hírekben Orbánt mutogatták állandóan, hogy mindent megvétóz, és egész európát hátráltatja.
Nyilvánvalóan lefizeti Putyin mindezért. Ne legyetek már vakok.
Hát jó.
Én idáig úgy vettem észre hogy minden Fideszes Putyin párti
Akkor sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!