Hogyan fog összeomlani az Orbán rezsim?
Én nagyon hittem hogy a Fidesz lesz a jó irány, de már most is csak fél szívvel szavaztam, és egyre inkább látom mennyi csúsztatás és hazudozás van.
Ez hogy a tanároknak igérgetjük az emelést, de persze nincs rá pénz, a saját fizetéseket meg égig emelik ez nekem nyílt arconköpése az őszinteségnek.
Most az gondolom, soha többé Fidesz.
Matematikailag lehetetlen ebben a választási rendszerben. Ha 2006-ban ez a rendszer lett volna, akkor már azt ia kétharmaddal a Fidesz nyerte volna.
Milyen a normális ellenzék? Állandóan ezzel jöttök, de hogy konkrétan mire gondol a költő, sohasem derül ki.
a magyar társadalom nem hiszi már el, hogy csak oda kell adni a nyugat seggnyalóinak a hatalmat és a nyugat majd jólétet csinál itten
háromszor hitték el ezt a hülyeséget 1994, 2002, 2006
egyszer sem lett itt nyugati jólét, sőt szarabb lett
Egyik ellenzéki párt sem tekinti idegennek a külhoni magyarokat, viszont abban igazuk van, hogyha nem itt élnek, nem ide adóznak ezért ne itt szavazzanak. Másik dolog, egyetlen egy ellenzéki párt sem akart bevonulni Ukrajnába. Úgyhogy nem kell a duma.
"csak oda kell adni a nyugat seggnyalóinak a hatalmat és a nyugat majd jólétet csinál itten"
Te olvasod, amit írsz? A Fidesz mindenben kiszolgálja a nyugati multikat, valamint minden szankciót megszavaztak. Istenem, legalább a valóságot ne tagadnátok, jóember! 🤦♂️🤡🤣
🤡🤡🤡 táncolj dobrevbohóc 🤡🤡🤡
össze tudod hasonlítani azzal a mérhetetlen seggnyalással amit a kedvenc baloldalad leművelt?
Szebben! Tegyem a tányérodba... 🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!