Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fog összeomlani az...

Hogyan fog összeomlani az Orbán rezsim?

Figyelt kérdés

2022. jún. 25. 09:40
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
44%
A szavazó választ politikai irányzatot. Legkorábban 2024-ben meglátjuk, hogy a Brüsszelt kiszolgálók, vagy az ellenük felszólalók kerülnek többen képviselőnek az európai parlamentbe.
2022. jún. 25. 12:44
 42/57 anonim ***** válasza:
82%

Én nagyon hittem hogy a Fidesz lesz a jó irány, de már most is csak fél szívvel szavaztam, és egyre inkább látom mennyi csúsztatás és hazudozás van.

Ez hogy a tanároknak igérgetjük az emelést, de persze nincs rá pénz, a saját fizetéseket meg égig emelik ez nekem nyílt arconköpése az őszinteségnek.

Most az gondolom, soha többé Fidesz.

2022. jún. 25. 12:52
 43/57 anonim ***** válasza:
21%
Én meg pont azért szavaztam a Fideszre, hogy a kassza kiürítése után mindent elkövetnek a gazdasági összeomlás elkerülésére. Akár olyan áron is, hogy nagyon mérsékelten v. sehogy sem emelik a pedagógusok bérét.
2022. jún. 25. 12:57
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

Matematikailag lehetetlen ebben a választási rendszerben. Ha 2006-ban ez a rendszer lett volna, akkor már azt ia kétharmaddal a Fidesz nyerte volna.

Milyen a normális ellenzék? Állandóan ezzel jöttök, de hogy konkrétan mire gondol a költő, sohasem derül ki.

2022. jún. 25. 13:00
 45/57 anonim ***** válasza:
83%
Milyen a normális ellenzék? Amelyik nem tekinti idegennek a határon kívül élő magyarokat, amelyik a magyar társadalom érdekeit védi, amelyik nem akar mások háborújába belekeveredni, amelyik bűncselekménynek tekinti az igazolványok nélküli erőszakos határsértést, amelyik nem akarja bebörtönözni a politikai ellenfeleit, amelyik... ja, van már ilyen párt.
2022. jún. 25. 13:11
 46/57 anonim ***** válasza:
64%

a magyar társadalom nem hiszi már el, hogy csak oda kell adni a nyugat seggnyalóinak a hatalmat és a nyugat majd jólétet csinál itten

háromszor hitték el ezt a hülyeséget 1994, 2002, 2006

egyszer sem lett itt nyugati jólét, sőt szarabb lett

2022. jún. 25. 13:15
 47/57 anonim ***** válasza:
57%

Egyik ellenzéki párt sem tekinti idegennek a külhoni magyarokat, viszont abban igazuk van, hogyha nem itt élnek, nem ide adóznak ezért ne itt szavazzanak. Másik dolog, egyetlen egy ellenzéki párt sem akart bevonulni Ukrajnába. Úgyhogy nem kell a duma.

2022. jún. 25. 13:16
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

"csak oda kell adni a nyugat seggnyalóinak a hatalmat és a nyugat majd jólétet csinál itten"

Te olvasod, amit írsz? A Fidesz mindenben kiszolgálja a nyugati multikat, valamint minden szankciót megszavaztak. Istenem, legalább a valóságot ne tagadnátok, jóember! 🤦‍♂️🤡🤣

2022. jún. 25. 13:18
 49/57 anonim ***** válasza:
83%

🤡🤡🤡 táncolj dobrevbohóc 🤡🤡🤡

össze tudod hasonlítani azzal a mérhetetlen seggnyalással amit a kedvenc baloldalad leművelt?

2022. jún. 25. 13:20
 50/57 anonim ***** válasza:
33%

Szebben! Tegyem a tányérodba... 🤡🤡🤡

2022. jún. 25. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!