A balosok miért érzik kötelezőnek az ukrán rezsim *kodását?
Figyelt kérdés
#baloldal #Ukrán rezsim
2022. máj. 15. 07:19
2/18 anonim válasza:
Szerintem szimplán csak azért, mert jó érzésű ember nehezen nyeli le, hogy a békés rakéták gyilkos házakat, terrorista gyerekeket és nőket és önmagukat lelövő családokat kéztetnek békére.
Vagyunk egy páran, akikben még él 56.
3/18 anonim válasza:
A fideszesek miért érzik kötelezőnek az orosz rezsim *kodását?
4/18 anonim válasza:
2: a fideszeseknek ez normális valamiért, hogy politikai vitát egy ország úgy old meg, hogy egyszerűen szétlő egy másikat, ezek 56-ban is az oroszok oldalán álltak volna
5/18 A kérdező kommentje:
Jamm mikor az amcsik bevonultak Irakba,hol volt az itteni lamentáló libbant közösség? Ott netán nem voltak civilek,gyerekek stb?
Tipikus agymosott banda.
2022. máj. 15. 07:35
6/18 anonim válasza:
Tipikus agymosott vagyok, azért mert nem igazolom a történelemmel a jelen gyilkolást, de vállalom! Agymosott libsi vagyok!
7/18 anonim válasza:
5: az is elítélendő, és az oroszok mostani pusztítása is. Normális ember nem menti fel az oroszokat azért, amiért az amerikaikat is el kell ítélni.
8/18 anonim válasza:
#5 Irak ellen is volt tüntetés itt Magyarországon (nem nagy részvétellel), sajnos nem állt be mögé a baloldal, de most mikor jól csinálja, akkor nem dícsérni kellene őket? Nem visszaigazolni, hogy igen, ki kell állni a megtámadott ország mellett? És majd legközelebb (reméljük nem lesz ilyen), ha Amerika megint megtámad egy országot akkor, ha nem állnak ki mellette akkor számon kérni, hogy miért nem állnak ki?
9/18 anonim válasza:
Az nem agymosott, aki szerint elitélendő, amit Amerika csinált, de nem az, ha Putyin csinálja?
10/18 anonim válasza:
Most kedves kérdező azt mondod putyint kell támogatni?
Tehát ha a szomszédom sorozatgyilkos és én is az leszek akkor az áldozatokat kell hibáztatni mert a szomszédom is sorozatgyilkos?
Elmész te a..... az oroszok seggét nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!