Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bruttó kereseted eléri az...

A bruttó kereseted eléri az országos átlag 507.500Ft-ot vagy kevesebb?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 24. 16:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

"sőt igazából fizikai munkát sem akarnak végezni, mert szellemi munkával több értéket lehet teremteni"

Gondolom, a te házad önmagát építette meg és önmagát szokta takarítani, a kajád önmagát főzi meg, a ruháid önmagukat varrták meg, a szemeted önmagát viszi el…

2022. jún. 25. 11:32
 42/48 anonim ***** válasza:
69%

egyszerre egy ruhát lehet megvarrni fizikai munkával

de ki lehet találni olyan módszert amivel egy fizikai munkás ugyanannyi idő alatt két ruhát is meg tud varrni

és nem csak kettőt, hanem onnantól ameddig csak dolgozik kétszerannyit

ezt miért nem lehet felfogni?

2022. jún. 25. 12:59
 43/48 anonim ***** válasza:
25%

41.

Gondolom a házadhoz a tégla csak úgy lett nem pedig egy nehéz géppel bányászták hozzá az anyagot amit valaki szellemi munkával megtervezett aztán a nyersanyagból a tégla megint csak nem egy gyártósoron alakult ki.

Ha ennyire semmi a szellemi a munka akkor fogj egy ásót és menj ki a partra agyagot keresni a házadhoz. Vacsora előtt pedig fogd be a lovat az eke elé , hogy holnap is legyen betevő.

2022. jún. 25. 13:27
 44/48 anonim ***** válasza:
78%
43, sehol nem írtam olyat, hogy a szellemi munka nulla. Miért feltételezed azt, hogy ha valaki megbecsüli a fizikai munkát, az a szellemi munkát lenézi? Miből gondolod, hogy a kettő közül csak az egyiket lehet értékesnek tartani? MINDEN fajta munka értékes. Fizikai is, szellemi is. Az egyik nem létezhet a másik nélkül, és aki bármelyiket is lenézi, annak fogalma sincs a munka világáról.
2022. jún. 25. 16:25
 45/48 anonim ***** válasza:
0%
én csak annyit mondtam, hogy értelmes emberek tanulnak, hogy szellemi munkát végezzenek
2022. jún. 26. 10:48
 46/48 anonim ***** válasza:
Ismerek olyanokat akiknek a 8 órás főállása mellett még 4 órás mellékállásuk is van, de szerintem még nekik sincs meg szummázva az 500e br.
2022. jún. 26. 10:55
 47/48 anonim ***** válasza:

45) vagyis a fizikai munkát végzők nem értelmesek.

Sőt,emberi munkaerő sem kell a ruhavarráshoz, végezzenek mindent a gépek.aminek megintcsak megvan a hátulütője, tehát nem biztos hogy a fene nagy gépesítés jó dolog.

2022. jún. 26. 18:51
 48/48 anonim ***** válasza:
50%
hát nem, bárki kiszámolhatja, hogy bárkinek megéri képezni magát
2022. jún. 26. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!