A vármegyés változtatásokkal kapcsolatban kérdezve, vajon hozadékként mennyibe fájna majd az új megyetáblák, irodaajtó-táblák, térképek, stb elkészítése ebben az ínséges időben?
Ebből a problémából is látszik, hogy miniszterelnök urunk egy Zseni.
Mert kormányozni ugyan nem tud, az elmúlt 12 +x év pontosan igazolja (a forint a leggyengébb valuta, az ország felélte a megtakarításait, és csak gazt + stadionokat tud felmutatni), de ő nem ijed meg.
Odadobja a témát a pöarasztjai közé, akárcsak a Földesúr a csontot a kiéhezett kutyák közé. És a kutyák ezen jól elvannak.
Némelyik még kezet is nyal miniszterelnök urunknak a nagy bölcsességéért.
Nyalná az ülepét is, de miniszterelnök urunk annál szerényebb.
A másokéból semmi sem drága! -Nem szívesen fizetem én sem magukkal mit kezdeni nem tudó, unatkozó barmok rongyrázását, de nem tudom megakadályozni!
Ráadásul ezek az állatok erre is élveznek, - hogy az emberek tehetetlenségén dáridóznak! Lehangoló, hogy amikor az ember már kezdi elhinni, hogy már nincs lejjebb, akkor előkerül az ügyeletes hülye, aki rácáfol erre! :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!