Isti22 kérdése:
Az elmúlt tíz év során sikerült Gyurcsány Ferenc párjának a politikai áttörés?
Figyelt kérdés
2012-ben még népszerűtlen volt a DK: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__31..
Az első önálló választásukon 10%-ot értek el, a legutóbbi, 2019-esen már 16%-ot. Ez azért már nevezhető áttörésnek, nem?
2022. jún. 22. 10:56
1/7 anonim válasza:
Én DK-ra szavazóként mondom, hogy szerintem a plafon az ennyi. Hiába gondolom azt a DK-val egyenlően, hogy Nyugat felé kell fordulni, hogy a túlzottan erős szuverenitás kizár a világ körforgásából és le fogunk maradni. Velem együtt nagyjából nagyon max. 1 millió ember gondolja igy, és kész. Én ezt elfogadtam, ha így fogok meghalni (reményeim szerint olyan 50 év múlva) akkor így, de nem adok az elveimből. Elfogadom, hogy kisebbségben leszek mindig azokkal a milliókkal szemben, akik a diktatúrára hajazó rendszerben szeretnek élni.
3/7 anonim válasza:
A 10-hez képest a 16 áttörés. Az 50+-hoz képest meg vicc.
5/7 anonim válasza:
"Az elmúlt tíz év során sikerült Gyurcsány Ferenc párjának a politikai áttörés?"
Próbálkozott Gyurcsányné, de kilógott a lóláb.
6/7 anonim válasza:
Hát ha áttörésnek vesszük, hogy úgymond sikerül 4 évente magukat alulmúlni, akkor megvolt az áttörés. Amíg GYF képben van addig ellenzék nem lesz hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!