Magyarország hol tarthatna már, ha annak idején Gyurcsánytól és Orbántól is sikerült volna megszabadulnunk többek között?
És rajtuk kívül még az összes volt KISZ és MSZMP-s komcsi maradványtól?
Ha a rendszerváltás óta lenne egy normális politikai apparátusunk, 30+ év alatt már hova jutottunk volna?
Most jelenleg ott tartunk, hogy Románia is már jobb, élhetőbb nálunk. Kérdeztem erről egy román online gamer haveromat, hogy mi a titkuk igazából? Miért fejlődtek 20 év alatt a putriból a mi szintünk fölé?
Azt mondta, náluk is elég szar a politikai helyzet, de a legrosszabbtól már sikerült megszabadulniuk. Hát erre én mondtam, hogy nekünk sajnos nem sikerült Orbántól megszabadulni, és előreláthatólag nem is fog sikerülni soha..
De a lényeg, hogy hol tarthatnánk már ezek nélkül?
Semmivel sem lennénk előrébb....
A Fidesz kormányokat pedig ha kihagynám a " képletből" Bulgária alatt lennénk.
6. No meg a Gyurcsány elvette a 13. nyugdíjat. Rokonommal is küzdök, hogy mekkora hazugság ez, de nem, én tévedek. Meg hazudik a sajtó.
Nézze meg a Magyar Közlönyt, a törvénytárat, az országgyűlési könyvtárat, akármit. Medgyessy alatt került bevezetésre, és a 2. Orbán kormány szüntette meg. Áh, az hazugság, mondja.
MZP hülye, nem tud rendesen érvelni, de abban igaza volt, amikor a populista süket dumát kritizálta, hogy ha nem az emberek fizetik meg a háborút, akkor kik? Meg olyant sem mondott, hogy katonákat akarna küldeni Ukrajnába. Csak azt, hogy ha a NATO megteszi, akkor nekünk mit tagországnak nincs módunk kimaradni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!