Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes most benzinkutat...

Érdemes most benzinkutat nyitni, pörög a biznisz?

Figyelt kérdés

2022. jún. 21. 22:56
 1/8 anonim válasza:
17%
Már így is olcsóbb a benzin, mint Gyurcsány idejében, nem tudom mit sír mindenki szája. Elég lenne csak 2010-re emlékezni, amikor 570 Ft literje.
2022. jún. 21. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Ugye 270 akart lenni az az 570, iggaaazzzz?

[link]

2022. jún. 21. 23:03
 3/8 anonim válasza:
15%
2: mit akarsz ezzel az általad szerkesztett Excel táblázattal? :D 570, jól írtam. Csak vissza kell emlékezni.
2022. jún. 21. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
:D :D
2022. jún. 21. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mostanság drága a fúrás de még mindig megéri kutat nyitni.
2022. jún. 21. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Jó nagy balf*sz vagy egyes. Az ilyen "Gyurcsány idejében" összehasonlítgatóknak nem szóltak még, hogy almát hasonlítanak a körtével??

Vagy tudják ők, csak szándékosan manipulálnak, hátha valakit tudnak hergelni. Hányinger.

Gyurcsány idején x összeg - most y összeg. Közte van egy inflációs mutató, ami szerintem már 100% körül járhat, ergo minden kétszer annyiba kerül, mint 12 éve. Ezzel meg önmagában nincsen semmi baj, persze az már más, ha van infláció, de nincs fizetésemelkedés stb, de ez bonyolult és messzire vezet.

2022. jún. 22. 02:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Dehogy nincs fizetésemelés, én kaptam 4%-ot. Nem mondhatják, hogy nem adtak semmit...

2022. júl. 5. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Össze kell vetni az árakat, csinálni egy átlagot. Emelkedtek mondjuk 80%-al a bérek, infláció 100%. Akkor ahhoz képest most 20%-al sz*rabbul élünk.

Macsak tények a számok, ha értelmesen nézzük őket és nem úgy, hogy "kifelejtjük" belőle az inflációt és csak annyi közlünk, hogy Gyurcsány idején 200ezer az átlagfizetés, most a minimálbér annyi :DD Sírok ezen.

2022. júl. 5. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!