Itthon ezeket a liberálisnak nevezett pártokat,fiatalokat lènyegèben lehetne nyugodtan inkább globalistáknak nevezni? Magukat mièrt nem globalistáknak vallják politikailag?
MAGYAR GLOBALISTA PÁRT!
Ugye milyen jó?
9-es
Nem tudom kire gondolsz,de Èszak Koreát kihagynám,viszont Kína/Hon-kong nem olyan rossz..
De az èn országom Magyarország!
Igen, lehetne. Igazából, ha komolyabban vitázol velük, előbb-utóbb kiderül, hogy globalisták, maguk is bevallják. A probléma az, hogy onnantól nem lehet nekik érvelni, mert:
- szerintük a nemzetállamok idejétmúltak és károsak
- szerintük jobb, ha egyetlen helyen döntenek mindenről, mint ha a helyi érdekeket lehet érvényesíteni
- szerintük jó, hogy a világ másik végén varrják a ruháinkat, és borzasztó környezetszennyző módon ideszállítják, szerintük jó, hogy olcsón el lehet ugrani két-három napokra a kontinens másik végére, szerintük jó, hogy az itt is megtermelhető élelmiszereket a kontinens másik végéről szállítják ide környzetszennyző módon stb., tehát igazából nem érdekli őket a környezetvédelem, bármit is állítsanak magukról
" szerintük jó, hogy a világ másik végén varrják a ruháinkat, és borzasztó környezetszennyző módon ideszállítják,"
Az egyszeri fideszes, akinek a rezsiscsökkentés meg az árstop az istene, vajon mit szólna, ha nem kínai pólókat meg zoknikat árulnának a boltok, hanem sokszor annyiért magyar gyártmányúakat? Biztos odalenne a boldogságtól, nem igaz?
12: de gondolom nyomkodod a kinaban osszeszerelt szarodat, és a bangladeshben osszevart szrokat hordod. :D gondolom munkaerőt is fogsz találni ehhez majd, ugyanezért az alacsony árért. Te sem látsz tovább az orrodnal.
De az nem zavar téged, H Godon a Samsung gyár H szennyezi a foldet, vagy H néz ki Magyarországon a földes bekotoutak, ahová a szemetet hordják - de gondolom ők is szidják a "globalistakat".
De gondolom az sem zavar téged, hogy amíg ideszrod a kommentjeidet a világ másik végén ezért a retek kommentedert egy szerver több áramot használ fel. Hu ember, ne haragudj, de ezt inkább nem minositem.
Az is látszik, H fingod sincs a világ keleti részéről. Vegyük bangladesht (csak bangaledshbol van kb 10 ismerősöm, ahogy indiabol és kinabol is, sőt sziriabol is), örülnek H van munka, amiért valamennyit kapnaj és van lyuk a seggukon és szelel. Ha mi nem lennénk éhen halnanak, ha ők nincsenek, akkor mi doglunk bele az arakba. Gondolkodjal mar, nem fáj!
A másik, nemzetallamok 🤣🤣🤣 biztos krva jó lehet elnyomó, diktatórikus rendszerekben élni. Hu nagy nemzeti ontudat, ahol megmondják, H mikor vagy magyar 🤪🤪🤪
A te joleted, amiben biztos vagyok nem adnal fel, az a kis bangaldeshin, tajfoldi, kambodzsai, laoszi, kínai munkáson múlik. 😉😉😉 Krva szemét globalizmus
" jó, hogy az itt is megtermelhető élelmiszereket a kontinens másik végéről szállítják ide "
A liberális LMP pl. éppen azon az állásponton van, hogy helyben termeljenek, vagyis láthatóan fogalmad sincs, miket beszélsz:
"Az LMP szerint különösen fontos, hogy a magyar gazdaság a jövőben válságállóvá váljon, és nagyobb szerepet kapjon a helyi vagy regionális termelés."
12: ja es Nagy nemzeti öntudat -men, áruld el légy oly szíves, te mennyire figyelsz a természetre?
Az elektronikai hulladekot minden esetben az arra kijelölt helyre viszed és még véletlenül sem bszod bele a kukába?? Lomtalanításnal elolvasod ,H valóban mi kerulhet a kontenerbe? :D egy csepp olajat nem engedtel meg a lefolyoba igaz? Mindig szetvalogatod a hulladekot és ismered a palackokon lévő jelzéseket is mi? :) Ne utassal termeszetvedelemrol, amikor atjovok a határon és halomban áll a szemét az út mentén. Te nagy nemzeti harcos te!
16: már akkor jóval drágábbak lennének a ruhák magyar fizetésekkel, ha ugyanolyan minőségben gyártanák őket, mint most a kínaiakat, bangladesieket, szóval minden drágább lenne kapásból, ha meg jobb minőségű, akkor még drágább
Én benne vagyok, meg tudom fizetni most is, de a rezsizombi, árstopos, egyszeri fideszes szavazók mit szólnának a dráguláshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!