Lehetséges hogy sok fenyegető aurás kisnyugdíjas, aki valaha gyurcsány rajongó volt, átpártolt a fideszhez?
"kizárt, hogy a DK nyuggerek átpártolnának"
Léteznek még ilyenek?
Mert ahogy mondtam én már az összes ilyet a békemeneten, meg a fidesz magánrendezvényein látom.
#4 Mi az hogy "ilyet"?
Ránézel és villog a homlokán, hogy "korábban dk-s nyugdíjas voltam"?
Az emberek 65 évesen mennek nyugdíjba és remélem te is szeretnél olyan sokáig élni, hogy utána még legyen 1-2 évtizeded amikor nyugdíjasként képes is vagy még "vonulni" valamilyen rendezvényen.
A társadalom politikával foglalkozó részének jelentős rétege a nyugdíjas réteg, mivel ők már átéltek sokféle kormányt, van tapasztalatuk, tudják, hogy mi a fontos és mennyire. Vannak gyerekeik, unokáik és tudják milyen fontos, hogy nekik is legyen jövőjük - olyan amilyennek ők, a nagyszüleik szeretnék hogy legyen. Ezért látsz több idős embert a felvonulásokon, mint nagyon fiatalt, mert őket még okkal kevésbé érdekli a politika, ráadásul még tapasztalatuk, rálátásuk is sokkal kevesebb van a politikusokra, ígérgetéseikre és azok megvalósulására.
Kizárt, ezek már reggel úgy másznak ki az ágyból, hogy remegő fejjel orbánoznak.
Csak most nem tudják magukat hová rakni, mert az oroszoknak is nyalni kéne, orbánt is utálni, konzervatívként a liberális értékektől agyfszt kapnak, vagyis nem egyszerű.
Türmer Gyula meg kevés ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!