Tényleg van olyan buta aki azt hiszi hogy a németek megfagynak az otthonaikba, az angolok meg éheznek, nem úgy mint itt a kánaánba orbánisztán közepén?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 11:09
31/35 anonim válasza:
Pedig csak segíteni szerettem volna neked orosz "barát", mert tudom milyen nehéz a magyar nyelv, erre beleharapsz a kezembe ( szókép)....mindegy.
32/35 anonim válasza:
#31 Annyira vagyok orosz barát, mint te ukrán anyanyelvű ukrán állampolgár.Biztos azért akadnak nehézségeid a magyar nyelv elsajátításában.
33/35 anonim válasza:
Majd kiderül. Két barátnőm él Németországban, plusz sok rokonom is, mindegyik biztosan nem fog hazudni és szépíteni.
34/35 anonim válasza:
Pont ma kasszáztam és két cuki idős nénivel beszélgettem, akik teljesen értelmesek és nyitottak voltak, szóval nem a demens kategória és mondták, hogy járnak ki Ausztriába és Németországba és ott sokkal olcsóbbak a dolgok mint itthon....
35/35 anonim válasza:
Boldogok a lelki szegények. Azaz az antiszociálisok a zsákfaluban minden hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!