Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van olyan buta aki...

Tényleg van olyan buta aki azt hiszi hogy a németek megfagynak az otthonaikba, az angolok meg éheznek, nem úgy mint itt a kánaánba orbánisztán közepén?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 11:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Pedig csak segíteni szerettem volna neked orosz "barát", mert tudom milyen nehéz a magyar nyelv, erre beleharapsz a kezembe ( szókép)....mindegy.
2022. jún. 18. 14:13
 32/35 anonim ***** válasza:
74%
#31 Annyira vagyok orosz barát, mint te ukrán anyanyelvű ukrán állampolgár.Biztos azért akadnak nehézségeid a magyar nyelv elsajátításában.
2022. jún. 18. 14:17
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderül. Két barátnőm él Németországban, plusz sok rokonom is, mindegyik biztosan nem fog hazudni és szépíteni.
2022. jún. 18. 15:29
 34/35 anonim ***** válasza:
81%
Pont ma kasszáztam és két cuki idős nénivel beszélgettem, akik teljesen értelmesek és nyitottak voltak, szóval nem a demens kategória és mondták, hogy járnak ki Ausztriába és Németországba és ott sokkal olcsóbbak a dolgok mint itthon....
2022. jún. 18. 21:45
 35/35 anonim ***** válasza:
58%
Boldogok a lelki szegények. Azaz az antiszociálisok a zsákfaluban minden hihető.
2022. jún. 19. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!