Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van olyan buta aki...

Tényleg van olyan buta aki azt hiszi hogy a németek megfagynak az otthonaikba, az angolok meg éheznek, nem úgy mint itt a kánaánba orbánisztán közepén?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 11:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Igen, azt is elhiszik hogy mindenki elkezdi követni lassan Magyarország példáját, mert belátták hogy csak az a jó! Úgyhogy Európa most vár-vár-vár. Várja epekedve hogy mit lép Orbán, hogy lemásolhassák!
2022. jún. 18. 12:41
 22/35 anonim ***** válasza:
65%

1. Az ukránok nyelvtörvényben betiltják a kisebbségi nyelvek használatát.

2. 2016. Kést a magyarok torkának! Az ukrán nácik kedven jelmondata, az ukrán kormány nem hallgatólagos belegyezésével, hanem kifejezett támogatásával.

3. Az ukrán polgári–katonai közigazgatás korábbi elnöke bejelenti, hogy a 128-as számú hegyivadász dandár egymaga képes szétverni az egész magyar honvédséget.

4. Mirotvorets halállista.

5. Zelenszkij részegen atomcsapással fenyegeti Oroszországot.

6. Zelenszkij kirobbant egy háborút.

7. Az oroszok által nyitott humanitárius folyosókon menekülőket az ukránok nemes egyszerűséggel lelövik.

8. Zelenszkij fogja és betiltja az ellenzéket.

Summa: Putin és Lukasenka diktátor.

Van eszetek gyerekek, lássuk be. :D

2022. jún. 18. 12:42
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem hiszi ezt el!

A rőzsegyűjtés még megmentheti őket, meg ha nagykabátban alszanak.

2022. jún. 18. 12:49
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

18# szinte mindenben csúsztatsz, a háborús helyzet miatt felfüggesztette -nem betiltotta- a nyíltan orosz propagandát folytató, Oroszország által finanszírozott pártokat. Miután vége lesz a háborúnak, tolhatják a szemét Kreml propagandát tovább, ha egyáltalán bárki kíváncsi lesz rá.

Érdekesség, hogy amikor Orbán a covid miatt tényleg betiltotta a gyülekezési jogot, a sztrájk jogot, több területen megtiltotta a felmondást, stb, akkor a fidesszesek nem tolongtak tiltakozni.

A fidesszesek mindig csak akkor lelkes tiltakozók, ha Oroszország vélt vagy valós érdeke sérül....de akkor nagyon.....ki érti ezt?!?

2022. jún. 18. 12:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

#24 Igaz nem én írtam a #18-ast, de reagálnék.

Putyin szín ugyanezt mondja mindig, hogy ő azokat az ellenzékieket teszi el láb alól, akik az USA kémeiként akarnak beépülni az orosz politikai életbe.Kérdem én, ez mivel másabb, mint az ukránok magyarázata?Semmivel.Erre szokták azt mondani, hogy az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.

Az igazság az, hogy hiába azonos a két cselekedet, másként ítélik meg.Holott a saját szempontjából mindkettőnek igaza van.

2022. jún. 18. 13:02
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

25# csakhogy látjuk hogy Oroszország támadta meg Ukrajnát, orosz katonák ölik az ukrán civileket, szétlövik a házaikat, kirabolják őket.

Te meg azt mondod, neked meg putyinnak higgyek, ne a szememnek.

2022. jún. 18. 13:08
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

De hát az azovi nácikok bántották a szegény békés galamblelkű orosz kisebbséget.

2022. jún. 18. 13:14
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
#26 Kérlek szó szerint idézd már hol írtam én olyat, hogy kinek kell hinned?Én nem írtam ilyet, ezt te írtad.
2022. jún. 18. 13:19
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

28# nem érted (még) a magyar nyelv sajátosságait, ilyenkor a "hinni" szónak nem kell szerepelni a mondatodban, de azért írod le, hogy megismertesd az emberekkel az "igazságot" , azaz elhitesd velük amit mondasz (írsz).

Biztos bele fogsz jönni, ha nem hívnak haza közben Moszkvába.

2022. jún. 18. 13:24
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
#29 Mért nem szóltál, hogy te ilyen nyelvet átíró, ezo tv-s szintű gyogyós vagy?Biztos nem válaszoltam volna, ha ezt előre tudom.
2022. jún. 18. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!