Egy újabb értelmetlen sarc a klímaadó stb... után a globális minimum-adó?
Egy újabb értelmetlen sarcot szeretne bevezetni az EU a globális minimumadót amellyel azok az országok járnának rosszul (büntetnék őket) ahol alacsony az adó mint például Magyarország.
Az EU miért teszi tönkre saját magát?
""hogy nem lesz, aki majd tanítja""
Dehogy nem lesz aki tanítja! Már 10 éve a balib média szokásos hiszti keltése a tanárok az orvosok stb...
""Vagy az, hogy most emelnek és vezetnek be egy csomó adót?""
Az Extraprofitra gondolsz mert mást nem vezetnek be és nem is emelnek adót.
Emeltek volna adót ha a baloldal kormányozna hiszen ép most álltak a nyugat mellé (szokás szerint) a globális minimál adó bevezetése mellet.
Igen.
A multik adóelkerülési gyakorlatát kéne megszűntetni! A globális minimum adóval csak jól járhatunk.
"Az Extraprofitra gondolsz mert mást nem vezetnek be és nem is emelnek adót."
Amiket most megemelnek, cégautó adó, bankadó, tranzakciós illeték, telekommunikációs adó, chipsadó, jövedéki adók, repülési adó. Mondjuk a extraprofit sem profitot adóztat. Aztán ezt majd mi fizethetjük meg szépen, ahogyan eddig is.
"Dehogy nem lesz aki tanítja! Már 10 éve a balib média szokásos hiszti keltése a tanárok az orvosok stb..."
Nem tudom, én ezt a munkahelyemen hallottam, ami egy nagymultú tanárképző főiskolán felsőbb körökben.
"és nem is emelnek adót."
De gondolom ezek a számítások sem felelnek meg a valóságnak és jogszabályoknak, csak egy újabb balos hazugság.
Olyanoknak emelnek adót akik simán át tudják hárítani a magyar lakosságra. A többi multit védik mindenfajta adóemeléstől.
Gazdagok és multicégek kormánya ez. Neoliberális fidesz.
444- Telex-
Miért kell mindig a hazug balib oldalakat olvasgatni?
51-
Ja! Azt elfelejteted írni, hogy aszály van és még ezért is Orbán a hibás!
"Ja! Azt elfelejteted írni, hogy aszály van és még ezért is Orbán a hibás!"
Kicsirigó, tudod, mit jelent a "régiós szinten"? Tényleg ennyit sikerült a pártszékházban kiizzadni 22 óra alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!