Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberálisok akik most...

Balliberálisok akik most őrjöngenek a benzin-árstop miatt, nektek ugye se jogosítványotok és autótok?

Figyelt kérdés

Tudom 12 éve romokban az ország, havonta jósolva az államcsőd stb. stb.

Valahogy ezek a jóslatok eddig mind vaklármának bizonyultak, van még GYK, van FOS (független objektív sajtó) van olcsó sör, és van meg tőtőttcigi is.

Na de komolyra fordítva a szót, akik most telesírják a netet a benzin-árstop meghosszabbítása miatt, ők valójában soha életükben nem tankoltak még, és valószínűleg nem is fognak?

Miért lenne jó ha közel 2x annyit kellene fizetni a munkába járásért?

Értem hogy aki munkanélküli és 7/24 a neten lóg, annak fingja nincsen arról milyen költségekkel jár egy autó fenntartása.

Nekem nagyon nem mindegy, hogy 60 ezerből vagy 105 ezerből járok dolgozni. Vagy a balliberálisok több fizetést kapnak? A végtelenségig nyilván nem lehet tartani ezt az állapotot, de addig még van erre lehetőség miért kell ezt az intézkedést is farzsebből köpködni? Értem hogy Orbán fóbia, meg nincs nyúlka piszka a piacba, de ki az a hülye aki annak örülne, ha most jó sok pénzt kellene ebben az amúgyis nyomorult időszakban fizetnie a benzinért?

Majd amikor már tarthatatlan lesz, akkor fizetjük érte a normál árat, és közösen sírjuk tele a netet 🤗

2022. jún. 16. 14:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
86%

Mai Magyarország

-Mindenki a lehető legkevesebbet akar adózni.

-Adjon neki mindent az állam(lakhatás,rezsit fizesse,autótámogatás,benzin)

Nem baj,hogy

-Tanárokra nincs pénz

-Kisvállalkozó tönkremegy

-Gyermektelennek albérlet is luxus.

Totál kihasználó rendszer van.

És ezek LMBTQ-znak,női kvótáznak,akik mindenkit kiakarnak használni..

2022. jún. 16. 23:25
 32/36 anonim ***** válasza:
9%
senki nem örjöng, elvtárs
2022. jún. 16. 23:31
 33/36 anonim ***** válasza:
74%

Látom, hogy azért sokan gondolkodnak és nem dőlnek be a narancsos kampánydumának, hogy megállították az árakat. Néhány terméknél vagy energiánál igen, de milyen áron?

Az alap probléma nem az árakkal van, mert ha a bérek is európai szinten lennének (tudom, van akinek ott van, de a többségnek meg nem!) akkor bár nem mosolyogva, de kifizetné mindenki és kész. Viszont a boltokban nyugat európai árak vannak, a fizetési borítékban meg többnyire nem nyugat európai bérek. Ezért kénytelen a kormány rendeletileg szabályozni a piaci árakat, ami azt jelenti, hogy veszteséget termel pl. a benzinkút, de ezt állami forrásból részben kompenzálják.

Üdbözlöm azokat, akik azt gondolják, ezt nem az általuk befizetett adókból teszi akormány. Vagyis mindenki fizeti a benzinár szinten tartását egy emberként. (csak van aki tapsol örömében, mert nem érti)

2022. jún. 26. 18:31
 34/36 anonim ***** válasza:
81%

Engem az is felcsesz, hogy nem tudom teletankolni a kocsit, mert 20l a max mennyiség sok helyen.

Azt tudtam, hogy Orbán nem fogja júliussal megszűntetni a kommunista árat, mert ahhoz túl popularista, de azt reméltem, hogy olyan 550-600 forinton fogja fixálni.

Meglesz ennek a böjtje, csak Orbán elintézi, hogy a sok egybitesnek ne essen le, hogy Viktorka miatt van gebasz.

2022. jún. 26. 22:22
 35/36 anonim ***** válasza:
81%
Tudjátok mi a legnevetségesebb az egészben? Hogy a Fidesz lényegében véve az állami tulajdon kizárólagosságát leszámítva szépen építi újra a kádári gazdaságpolitikát! Az igazi poén meg az, hogy mikor találkozol egy fideszessel, az közben meg képes szidni a komcsikat! miközben ők lettek az új ideál, csak most nemzeti színben, tehát a Fidesz nem tiszteli Kádárt, de követi.
2022. jún. 26. 22:28
 36/36 anonim ***** válasza:
81%
Hatósági árak, államosítás, propaganda állami média... ez az új kommunizmus.
2022. jún. 26. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!