A baloldali pártok miért nem képesek gratulálni a magyar labdarúgó válogatott történelmi sikerének?
Nem vagyok nagy Orbán fanatikus, én is ellenzem azt, hogy rengeteg pénzt ölnek a stadionok építésére, ahelyett, hogy azt a pénzt fordítanák másra (tanárok béremelése...stb).
De ezt akkor is undorítónak tartom, hogy itt van egy történelmi siker, oda-vissza megvertük a nagy sztárokkal felálló angol válogatottat és a Nemzetek Ligája csoportot is vezetjük, úgy, hogy a halálcsoportban egyetlen egy vereséget szenvedett a magyar válogatott.
Ilyenkor esetleg nem tudják félretenni a Fidesz és Orbán Viktor által érzett gyűlöletüket és esetleg gratulálni a magyar csapatnak? Mert így tényleg azt mutatják, hogy semennyire nem fontos számukra egy magyar siker, és már tényleg azt a képet mutatják magukról, hogy őket csak a külföldi érdekek kiszolgálása érdekli és nemzetellenes politikát folytatnak.
Mivel Orbán focimániás így rögeszmésen hőbörögniük kell. Ha a vízilabdát nyomná, vagy mást akkor azt köpködnék.
Még ha jót fröcsöghetnek a magyarok ellen is akkor lesznek teljesen boldogok. ;)
Mondj 1 dolgot amit a kormány csinált és tapsolt miatta az ellenzék...
Azt meg ne akard beadni hogy nem csinált semmi jót a kormány mert az meg hülyeség enyhén szólva is
#10 Ezt jó lenne ha elmagyaráznád a többi ballibesnek is, akik állandóan pártpolitikát csinálnak a sportból, fociból!
Ha az pártpolitika ha nem megy jól a foci, azzal kiállnak a pártok, politikusok, hogy szidják a sportot, a focit, akkor azt is el lehet várni, hogy elismerjék amikor jól megy, gratuláljanak a győzelemhez!
Kérdező ha te is látod a problémákat, akkor azt is láthatnád hogy a foci is az egyike azon tényezőknek, amikkel elakarják terelni a gondolatod az igazi problémákról, ilyen egyébként az LMBTQ is, migráció, virus, háború... A cirkuszra figyelsz, miközben kenyeret nem kapsz, sőt azt is ellopják ami van.
11 magyar legyőzött 11 angolt egy labdajátékban, a jelentősége 0, az a 11+ pár ember sportolói érdeme, megkapják érte a kellő anyagi, tarsadalmi, mindenféle megbecsülést... Neked a tv előtt viszont mivel lesz jobb ettől? Én is szeretem a focit, nem arról van szó, de helyén kéne kezelni, az pedig véletlen sem politikai kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!