Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali pártok miért nem...

A baloldali pártok miért nem képesek gratulálni a magyar labdarúgó válogatott történelmi sikerének?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy Orbán fanatikus, én is ellenzem azt, hogy rengeteg pénzt ölnek a stadionok építésére, ahelyett, hogy azt a pénzt fordítanák másra (tanárok béremelése...stb).

De ezt akkor is undorítónak tartom, hogy itt van egy történelmi siker, oda-vissza megvertük a nagy sztárokkal felálló angol válogatottat és a Nemzetek Ligája csoportot is vezetjük, úgy, hogy a halálcsoportban egyetlen egy vereséget szenvedett a magyar válogatott.

Ilyenkor esetleg nem tudják félretenni a Fidesz és Orbán Viktor által érzett gyűlöletüket és esetleg gratulálni a magyar csapatnak? Mert így tényleg azt mutatják, hogy semennyire nem fontos számukra egy magyar siker, és már tényleg azt a képet mutatják magukról, hogy őket csak a külföldi érdekek kiszolgálása érdekli és nemzetellenes politikát folytatnak.

2022. jún. 16. 11:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Mivel Orbán focimániás így rögeszmésen hőbörögniük kell. Ha a vízilabdát nyomná, vagy mást akkor azt köpködnék.

Még ha jót fröcsöghetnek a magyarok ellen is akkor lesznek teljesen boldogok. ;)

2022. jún. 16. 11:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondj 1 dolgot amit a kormány csinált és tapsolt miatta az ellenzék...

Azt meg ne akard beadni hogy nem csinált semmi jót a kormány mert az meg hülyeség enyhén szólva is

2022. jún. 16. 11:57
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

#10 Ezt jó lenne ha elmagyaráznád a többi ballibesnek is, akik állandóan pártpolitikát csinálnak a sportból, fociból!

Ha az pártpolitika ha nem megy jól a foci, azzal kiállnak a pártok, politikusok, hogy szidják a sportot, a focit, akkor azt is el lehet várni, hogy elismerjék amikor jól megy, gratuláljanak a győzelemhez!

2022. jún. 16. 12:00
 14/28 A kérdező kommentje:
De mi köze Orbánnak ahhoz, hogy hogy játszanak a focisták? Semmi. Történelmi siker…. Mikor is győztük le idegenben utoljára Angliát? Ez akkora baromság, hogy azért mert Orbán ott ül a lelátón. Más országban nem ül ott az ottani miniszterelnök? Miért kell egy sport eseményt összemosni Viktorral? Nem ő van a pályán, nem is egy NER körből kikerült valaki a szövetségi kapitány. A játékosok közül jó néhányan nem is az NB1-ben fociznak, vagy akár az első számú kapus, Gulácsi is a “család az család” eszmét vallja… nem Dibusz, a Fradi kapusa az első számú opció, attól hogy most 2 meccset felváltva kaptak Gulácsival. Szóval különbséget kellene tenni egy nemzeti válogatott és egy NB1 között …
2022. jún. 16. 12:22
 15/28 A kérdező kommentje:
Írta itt valaki, hogy a VB-re nem tudunk kijutni, miről beszélünk… milyen keretünk is van? Hány játékosunk játszik a Real Madridban, Manchester Cityben, Liverpoolban, Bayern Münchenben? Még egy albán válogatottban is több olyan játékos van, akik a Serie A-ban játszanak. Ezzel a kerettel, nem is lehet reális elvárás, hogy mindenáron VB résztvevők legyünk
2022. jún. 16. 12:26
 16/28 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező fordítva ülsz a lovon, a fontossági sorrend a gond, amíg a gazdaság, oktatás, egészségügy, lakhatás stb. stb. ezerszer fontosabb ügyek szarban vannak, addig a focinak kb. 0 hírértéknek kéne lenni a politikában.
2022. jún. 16. 12:31
 17/28 anonim ***** válasza:
67%
Ki nem fossa le a focit? Az Euró 400.
2022. jún. 16. 12:46
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon a sport mindig politikai kérdés volt, és ma is az.
2022. jún. 16. 12:53
 19/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rengeteg probléma van az országban. Gyenge a forint, emelkednek az árak brutálisan, a bérek meg sehol. Szoktam nézni parlamenti közvetítéseket, olvasok híreket, járok én is boltba. Tudom, hogy a kormány semmit nem tesz ezek ügyében, csak az megy a parlamenti vitákban is, hogy 2010 előtt mi volt, ahelyett hogy azt néznék, hogy 12 éve teljhatalommal kormányoznak, és ennyi idő után már kevés az, hogy 12 éve mit csinált más párt. A dolgozó átlag emberrel soha nem törődnek, csak a nyugdíjasok a fontosak… mert őket megtudják ezzel venni, közeledik a polgármester választás, megint nyomni kell a pénzt a könnyen megvezethető rétegnek, meg az ellenzék lejárató kampányt. De … egy sport siker, akkor is siker, ha Gyurcsány lenne a miniszterelnök is..Régen attól volt hangos az ellenzék, meg rengeteg ember, hogy tömik a pénzt a fociba, de egy Andorra megver minket… Most meg mikor a legnagyobbakkal vagyunk partiban, hozza a csapat a jó eredményeket, látunk focit, alázatot a pályán, szerintem jár az elismerés. Magyar klubfocit én se vagyok hajlandó nézni, meg mielőtt azt is megkapom hogy a színvonalas magyar bajnokságot nézem minden hétvégén 😂
2022. jún. 16. 13:50
 20/28 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező ha te is látod a problémákat, akkor azt is láthatnád hogy a foci is az egyike azon tényezőknek, amikkel elakarják terelni a gondolatod az igazi problémákról, ilyen egyébként az LMBTQ is, migráció, virus, háború... A cirkuszra figyelsz, miközben kenyeret nem kapsz, sőt azt is ellopják ami van.

11 magyar legyőzött 11 angolt egy labdajátékban, a jelentősége 0, az a 11+ pár ember sportolói érdeme, megkapják érte a kellő anyagi, tarsadalmi, mindenféle megbecsülést... Neked a tv előtt viszont mivel lesz jobb ettől? Én is szeretem a focit, nem arról van szó, de helyén kéne kezelni, az pedig véletlen sem politikai kategória...

2022. jún. 16. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!