Kedves ellenzékiek - akik egy-egy magyar focivereség után élvezettel próbáljátok Orbán Viktorra vetíteni az eredményt - most mi éreztek? Anglia - Magyarország 0-4
Mi volt ez VB, EB? Ja nem. De még ha az lett volna sem indokolná azt a pénzmennyiség beletolását, ami az elmúlt évtizedben történt. Volt nekünk egy aranycsapatunk, akik nem kaptak rengeteg stadiont, nem párnázták ki őket rengeteg pénzzel, mégis tudtak bizonyítani.
Szóval most minek kellene örülni? Tán lement 350-re az euró, olcsóbb lett a kenyér? Jaaaaa, nem... na akkor nincs min örvendezni. De persze azért te kérdező csak ugrálj, és majd gondolj erre a sikerre, ha éppen beteg leszel és a lerohadó egészségügyet kell meglátogatnod és várnod kell hónapokat időpontra.
Nézd, vannak emberek, akiket nem érdekel, hogy 350/400 az Euro, sem az, hogy mennibe kerül a kenyér. Oly mindegy, mert megvan az az anyagi környezet, hogy ne számítson. Kívánom, hogy ti is elérjétek ezt, és keserűség nélkül tudjatok örülni a magyar sikernek.
Úr isten... 100 év alatt sikerült összehozni egy ilyen meccset... Hurrááá. xD
Ettől biztos olcsóbb lesz a kenyér :D
Halló??? Ingatlan árak az egekben/400 forint 1 euró/felsőoktatás szétverve/ingatlan árak az egekben/ EU-ból lassan kib*sznak/ nem kapunk semmi támogatást/ nemzetközi színtéren kb mindenki utál / közmédia egyeduralom / minden drága / menekülnek innen a fiatalok / egészség ügy omladozik/ tanároknak már sztrájkolni sem szabad / Az EU majd a legkorruptabb és legszegényebb országa vagyunk/ sosem lesz eurónk/ rekord magas infláció/ rekord magas államadósság stb stb....
Halloo hallooo???? :D
Ja és a fociba irdatlan mennyiségű pénzt tolunk bele a semmiért... Majd a VB-n mutassák meg a magyarok mit tudnak... Mikor is voltunk ott utoljára?!! Naaaa naa???!! Nincs több kérdésem :D
Mert a fölösleges 100 milliókat mind felgyújtottam mert hideg vóóóót a szobámban :D
A mostani generációnak meg ugyebár minek ingatlan?? Majd élnek az erdőben :P
Csak a te komolytalan semmitmondo agyatlan kommentedre reagaltam a te szinteden.
Vagy esetleg levezesseb a tokfej fejednek hogy miert volt marhasag?? 😄
"miért nem vásároltad tele magad ingatlannal, amikor olcsó volt?"
Komolyan hogy lehetsz ennyire hulye?! 😄
komolyan kérdezem
most itt őrjöngsz, hogy azért nem veszel mert drága
amikor olcsó volt miért nem vettél? :))) vagy olyan sose volt agynélkülikém?
Akkor még 14-18 éves voltam amikor azok olcsók voltak. Középiskolásként mégis hogyan vettem volna ingatlanokat akkor? :D
Illetve a mostani fiataloknak akkor már nem is kell ingatlan?? Jó hogy minden drága?
Annyira kretén agyhalott vagy hogy az már fáj :D Egy vödör fekete szén melletted atomvillanásnak számítna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!