Kedves ellenzékiek - akik egy-egy magyar focivereség után élvezettel próbáljátok Orbán Viktorra vetíteni az eredményt - most mi éreztek? Anglia - Magyarország 0-4
Figyelt kérdés
Ha következetesek lennétek, most Orbán Viktort kellene dicsőítenetek... Rajta! :D2022. jún. 14. 22:43
1/24 A kérdező kommentje:
*mit
2022. jún. 14. 22:43
2/24 anonim válasza:
Orbán Viktorra fogok szavazni 2026-ban!
3/24 anonim válasza:
Nem igazan erdekel a foci, ha VB-ket nyernénk zsinórban akkor is felesleges pénzégetésnek tartanám ezt a bohózatot. Az sem érdekel amúgy, ha kikapunk, én nem szoktam kárörvendeni.
4/24 anonim válasza:
Amikor erősödik a forint vagy nyer a csapat, akkor sunyi módon lapítanak.
5/24 anonim válasza:
Szép eredményt ért el a csapatunk (Nem vagyok se nem ellenzéki se nem fociszurkoló), de az euró most is 402 forint és az nagyobb kihatással van az életemre mint a foci...
6/24 anonim válasza:
Mi Hazánkosként nem pártolom Orbánt és nem is értek mindennel vele egyet és valóban a stadionokra kiadott pénz mehetett volna máshova is, de abban egyetértek, hogy a libernyákok semminek nem tudnak örülni. Ha veszítünk akkor megy a kárörvendés és Orbán szidása, ha nyernek a magyarok akkor már rögtön bundát kiáltanak.
Szép volt fiúk! Hajrá Magyarország! 🇭🇺
7/24 anonim válasza:
7: Teljesen egyetértek! A foci aránytalanul nagy támogatást kap az országban, míg ennélnl fontosabb területek keveset, és ez nincs így jól. De odáig süllyedni, hogy már a világon semmi más ne számítson, csak az Orbángyűlölet, ez már beteges!
9/24 anonim válasza:
Nagyanyám azonnal felgyógyult a rákból, most már lemondhatjá a 2036. májusára kapott időpontját a röntgenre.
Go sports!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!