Hogy hamarosan lekerül az ársapka az üzemanyagról az mit fog okozni egy ilyen szegény országban?
Áremelkedést, kisebb forgalmat.
Akinek kell a jármű az nem teszi félre.
Mindenestre érdekes lesz.
A 13-as vagyok.
Még annyit hozzáfűzök, hogy majd nem fognak annyit az utakon futkosni a 20q-ás SUV-ok sem.
16-os, én meg végig piaci áron vásároltam a benzint, ui. E5 minőségű üzemanyagot tankolok, és nem fogok erről lemondani semmi szín alatt. Tankoltam 520 Ft-ért, aztán 540 Ft-ért, aztán most már többször is 700 Ft-ért.
Meg tudom fizetni, pedig átlagos, kétgyerekes családapa vagyok. Ugyanúgy meg fogja fizetni a legtöbb hozzám hasonló átlagember is. Morgás persze lesz, de még azt se gondolnám, hogy kiürülnek az utak emiatt.
Aki persze eddig is "kétezerér" tankolt, annak szívás, de az autóval való közlekedés csöppet sem állampolgári jog. Ha meg tudod fizetni az autót, annak fenntartását és bele az üzemanyagot, akkor közlekedhetsz azzal. Ha nem, akkor nem.
Lesznek tanárok, ápolók, egyéb hivatalban dolgozók, gyári munkások, bolti eladók stb. akik majd nem tudják megfizetni. Ezeket a területeket fogja legjobban érinteni.
A pedagógus megtartja az órát vagy nem. Vidéki ápolóknál dettó. Hivatali ügyintéző a közalkalmazotti fizetésével szintén. Bolti eladó, 6 kasszából 2 lesz nyitva. Gyári munkások vagy eltudják indítani a gyártósorokat vagy nem. Megnő az utasforgalom akkor kellenek a buszok. A volán nézegetheti milyen buszokból rendeljen. A cégek vagy fizetik a bérletet vagy nem.
Én: 40%-os fizetésemelés nem elaprózva! Egyik hónapról a másikra! Nem lesz fizetésemelés akkor a cégnél -1 ember! Munkanélkülibe bejelentkezem.
3 hónapon keresztül mindennap lemegyek a Balatonra pecázni. Nem fog érdekelni a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!