Horvátország és már Bulgária is bevezeti az Euro-t, Magyarország miért nem?
Nem annyira értek hozzá, de amikor a Telex ezeket lehozta hírül mindenki odáig volt ezekért az országokért, hogy elindultak a fejlődés útján és itt marad a gyenge Forint.
Megérné nekünk is váltani?
Vagy szándékosan marad a gyenge a forint?
Igen, a BMW az olcsó munkaerő miatt épít ide gyárat. De legalább van. És de, időben gondolkozok, mert a baloldal az baloldal. Láttuk, tapasztaltuk, nem kérünk belőlük. Nem kérünk megint munkanélküliséget. Most legalább van munka, amit mindenhol megfizetnek. Bruttó 500.000forint az átlagbér. Ezt viszont az Orbán adta, amiért hálásak vagyunk neki. Nekem azt ígérte a baloldal, hogy azért mert tanultam, és mivel jobban keresek, fizessek dupla annyi adót mint a többi tehetségtelen balfék. Ellenben a Fidesz azt mondta, hogy mivel én 25 alatti vagyok, segítenek az életben elindulásnál és nem kell szjat fizetnem. Nekem szimpatikusabb a jobboldali hozzáállás.
Nyugaton nem keresnek 5-6x annyit. Legjobb estében is 2-3x annyit, viszont ott minden uyganennyivel drágább is. Köszi, de jól érzem magam itthon.
amit 12 órás váltott műszakokban végzel"
Te váltott műszakban imádkozol az orbán istenedhez.
Jobb helyeken az ilyeneken már csak nevetnek.
"Forintban kapom a pénzt nem euróban"
"Legjobb estében is 2-3x annyit, viszont ott minden uyganennyivel drágább is"
Retardált.
Ha 25 év alatti vagy, honnan tudod hogy mi volt 14 évvel ezelőtt?
500k átlagbér mi? Amit az orbán adott neked, személyesen.
Ennyi ésszel szerintem te egy nyugdíjas vagy aki nem tudja hogy kell elkapcsolnj az m1-ről.
Honnan tudom mi volt akkor? Buta kérdés, a történelmet se lehet úgy tanulmányozni, hogy nem éltem akkor, akkor honnan tudhatnám. Vannak nyilvános adatbázisok. Eurostat, ksh, stb. 10-13% munkanélküliség pl. 36% szja, egészségügyi dolgozóktól, tanároktól, 1 havi bért elvettek. Gyakorlatilag a végtelenségig lehet folytatni a sort.
Te nagyon hülye, nyilván nem az Orbán adja az 500k-t,hanem annak a politikának köszönhető amit folytatnak. Munkahelyteremtések, adócsökkentések, gyakorlatilag mára ennek következtében minden szektorban munkaerőhiány alakult ki, az pumpálja fel a béreket. A ti időtökben csak adóemelések voltak. Plusz a munkakerülőknek fizették a magas segélyeket.
A mi időnkben? Lebuktál.
"Láttuk, tapasztaltuk, nem kérünk belőlük. Nem kérünk megint munkanélküliséget. Most legalább van munka, amit mindenhol megfizetnek"
Tapasztaltuk?
"mivel én 25 alatti vagyok"
Bárhogy is számolom, te kb 10 éves voltál gyurcsány idején. Nem semmi, már akkor meg tapasztaltad a munkanélküséget?
Most meg mindenki 500k-t keres ugye?
Bár végülis mit várunk egy buta fideszestől. Utolsó hsz-ed is tömény propaganda hazugság.
Arról beszélj hogy mennyi az infláció te 1bites nyugger.
10,7% az infláció Magyarországon, kB 2%-al magasabb az USA, és euróövezet inflációjánál. Globális jelenség, amelyben középmezőnyben vagyunk.
10,7
Meg amit a ksh hamisít.
Az a vicces a fideszhívőkben, hogy el akarják hinni a hazugságot.
Annyira hogy szinte már egy párhuzamos valóságban élnek.
Ebben a képzeletbeli álomvilágban orbán nem lop, közben kanyarban előzzük a világot is!
Hát ez tényleg nem a középmezőny mert ez a legalja.
"A magyar infláció 5,3 százalékkal volt nagyobb, mint egy évvel korábban,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!