Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ennyien fogyasztanak...

Tényleg ennyien fogyasztanak itthon csirkefarhátat, hogy hatósági árat kellett kiszabni rá?

Figyelt kérdés
Nyugaton ilyet még a kutyának se adnak, álltaeledeleseken kívűl pedig más nem is árulja.

#FIDESZ #politika #szánalom #Börtönbeafidesszel #Orbánegybörtöntöltelék #Ajóistenlefográtoksujtani
2022. jún. 11. 12:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%
Potocskáné Kőrösi Anita farába és hátába szívesebben beleharapnék.
2022. jún. 11. 12:19
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
Én még autó illatosítónak is azt használom, annyira szeretjük....ott pörög a visszapillantó alatt mint egy kis csirke-balerina.
2022. jún. 11. 12:20
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez szimbolikus valami, mert azok akiknek van szeretik azt hinni, hogy a csórók ezt eszik. Közben meg pl. még régebben láttam ilyen riportot az RTL-en egy csóró pasiról, aki ugyanúgy heti egyszer csirkemell filét vett, mert azt tudta elkészíteni mert nem volt még hűtője se és heti egyszer tudott húst enni. Szóval szerintem a csórók nagy részére is tipikusan az a jellemző, hogy nem csirkefarhátat eszik.

Ugyanakkor ha meg azt nézed a csontos húsoknak van a legjobb íze és abból csinálják a legjobb leveseket, szóval az hogy nyugaton nem veszi senki se inkább mutatja azt, hogy nem értenek hozzá, nem akarnak vele foglalkozni mintsem azt hogy a csirkefarhát rossz kaja lenne.

Magyarországon is ha megnézed a statisztikákat akkor mell, comb az ami legjobban fogy.

2022. jún. 11. 12:21
 14/38 anonim ***** válasza:
73%
milyen rohadt nevetséges, hogy csak ezzel tud a baloldal visíttatni
2022. jún. 11. 12:33
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ciki ha manapság valakinek nincs legalább egy csirkefarhát tetoválása.
2022. jún. 11. 12:34
 16/38 anonim válasza:
16%
Te tuti valami libsi vega gyerek lehetsz akinek most csak sír a szája...
2022. jún. 11. 12:41
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
14) csak ezzel? akkor olvasgass kicsit ezen a fórumon,a rezsim bőven szolgáltatott témát.tudtad hogy már nem lehet kereskedni az otp részvényeivel? nemsokára visítozni fogsz te is.
2022. jún. 11. 12:42
 18/38 anonim ***** válasza:
59%
Nekem még a képzeletbeli barátom is egy kis csirkefarhát, gumicukor szivárvány-pónit váltotta, és mondhatom igazán minőségi cserének bizonyult.
2022. jún. 11. 12:48
 19/38 anonim ***** válasza:
82%

Én szeretem a csirkefarhátat, pedig még messze vagyok a nyugdíjtól.

Jó kis levest lehet belőle csinálni.

2022. jún. 11. 12:51
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Én már az évet sem tudnám megmondani, mikor ettem utoljára cs.farhátat, szóval ennyire érdekel.
2022. jún. 11. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!