Mi a véleményetek a mai oroszbarát tüntetésről?
Figyelt kérdés
Ma is oroszbarát tüntetést tartanak a budapesti orosz nagykövetség előtt.
Mi a véleményetek?
2022. jún. 11. 12:03
11/19 anonim válasza:
Én is támogatom az orosz testvéreinket!
Egy vérből valók vagyunk!
12/19 anonim válasza:
Mi a véleményem, február 24 előtt még azt sem tudtam, hol van kijev.
Nálam agyilag még egy pakli az egész szovjetunió.
Sőt, azt se tudtam, bajuk van az ukránoknak a magyarokkal.
Nekem ez kb olyan, mintha BAZ megye háborút indítana Vas megye ellen.
Halál nem értem az egészet, de mindegy.
De van egy érzésem, a tüncizők 99%át se nagyon érdekelte az egész 4 hónappal ezelőtt.
13/19 anonim válasza:
Hajrá, elég volt az ukrán hazugságok majmolásából.
14/19 anonim válasza:
"7) gondolom a pufajkás sétánnyal semmi bajod sincs."
Ott mi van?
15/19 anonim válasza:
Inkább a Szovjet sztori c. filmet nézd meg, tán még tanulsz is belõle valamit.
16/19 anonim válasza:
Nagyon jól teszik. Ha nem hallgatta volna el teljesen a média, én is kimentem volna. A múltkor ugyanígy elhallgatták, mégis többen voltak az oroszpárti tüntetésen, mint az USA-pártin.
17/19 anonim válasza:
Örülök neki. Ideje lenne végre bebizonyítani a világnak, hogy Magyarország az oroszok oldalán áll, és ők a legfőbb, legerősebb szövetségeseink. Muszáj lesz most már teljes mértékben melléjük állni és beinteni az EU-nak, Natonak.
19/19 anonim válasza:
Gonosz begyöpösödött emberek akik nem vitték semmire ezért irigyek és gyűlölik a szabadságot. Szívesen lennének egy gazdag hataloméhes diktátor szolgái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!