Most amúgy az él jól, aki anno rendszerváltáskor észnél volt, alamizsnáért felvásárolta a kárpótlási jegyeket és saját vállalkozásba kezdett?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 17:23
1/7 anonim válasza:
hát inkább valahogy így volt : [link]
nem pedig úgy, hogy ki volt észnél és ki nem
inkább ahhoz volt köze, hogy kinek az anyósa az apró piroska
2/7 anonim válasza:
Aki eladta a sajátját,az xarul él
akinek kevés volt,az is
aki sokat vett és volt 90-ben 2 milliója kp-ban,az most vette meg a régi tsz maradékát,és 3mrd forgalma lesz idén.
3/7 anonim válasza:
a 1990ben 2 millió ft az mai pénzben kb 150 millió
tisztességesen nem lehetett annyi pénze senkinek
4/7 anonim válasza:
3
az mostani értéken csak 90 miller,de a felét én adtam neki anno hitelbe
5/7 anonim válasza:
az átlagkeresethez viszonyítottam, ami 1990ben 5000 forint volt
6/7 anonim válasza:
Szűken lehet igazad,mert az sem mindegy,90 év eleje,vagy vége.
Ha jól belegondolok,a 90-es állami büdzsé valami 890mrd volt...
7/7 mindentudó99 válasza:
Persze. Akinek akkor volt párszázezer forintja az most földesúr. 10 ezer forint volt akkor hektárja a földnek. Most felénk 2-4 milla. Ket háromszázszoros az ára. Legtöbben elkótyavetyélték a kárpótlási jegyet mert tudott belöle padlószőszeget is venni akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!