Nem ellentmondás, hogy Orbán "háborús vészhelyzetet" hirdetett, miközben a profitadóval meg tetézte úgymond a vészhelyzetet? Ezt minek kellett?
A háborús vészhelyzet nálunk gazdasági vészhelyzetként nyilvánul meg, nem katonai, honvédségi értelemben. Ez nyilvánvaló, ez is volt a programjuk, hogy mi ne keveredjünk bele a háborúba.
De gazdaságilag meg valóban vészhelyzet van, azon belül is inflációs és valuta értéktelenedési válság. A boltokban úgy cikáznak az élelmiszerárak felfelé, hogy az embernek nap mint nap golyózik a szeme az áraktól amikor boltba megy. Így érint minket ez a vészhelyzet.
De akkor mi a túrós farkamnak kellett extraprofit adót hozni, ami egyértelműen vissza fog hárulni a fogyasztókra, ami egyértelműen további árdrágulásokhoz és további forint gyengüléshez vezet?
Tulajdonképpen a Fidesz kihirdetett egy vészhelyzetet, majd hozott egy intézkedést, hogy ezt a vészhelyzetet még vészesebbé tegye. Erről volt szó.
Hogy tehet ilyet egy tisztességes kormány? Utolsó Gyurcsányból sem telne ki ilyen galádság... komolyan mondom.
Ez van!Ezt kérték a fideszes rajongók ezt kapták:D Én még kibírom fizetni amit akarok venni,ennyi.Nem értem mi a meglepő ezen.Minden úgy van ahogy gondoltam:D Mindig úgy van hogy a nép fizet ki mindent végül.
Szép szavak választások előtt aztán elkezdik a szpatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!