Megtörténni látszik az agitátor balos libzsik fröcsögése, az extra profit adót is mi fogyasztók fogjuk megfizetni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 11:31
21/21 anonim válasza:
#19-nek:
Most mi van? Hol írtam én ilyent? Most ismételjem meg magam, vagy elolvasod újra?
Bár törvényileg nem tehetnék meg, de a Ryaner már közölte hogy márpedig áthárítják, és már teszik is!
És ha nem tetszik a rendszer O1G-nek és a tolvaj haverjainak, akkor elhúznak a p'csába.
És szépen sorban követni fogja a többi multi is.
Ma paprikás krumplihoz készülődve bementem a SPAR-ba krumpliért, majd kis híján agyvérzést kapva ki is mentem, és átmentem a szomszéd zöldségeshez.
A SPAR-ban 799-ért volt kirakva PONTOSAN UGYANAZ a fajta és minőségű krumpli mint amit a zöldségesnél 350-ért kaptam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!