Hol van pontosan Brüsszelben az eresz ahol Szájer menekült?
Figyelt kérdés
Nyáron Brüsszelben leszek, szeretnék odamenni2022. jún. 10. 10:03
11/17 anonim válasza:
Inkább sörözz és egyél csokit... többre mész.
12/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem lesz olyan is? :D
2022. jún. 10. 10:29
13/17 anonim válasza:
A magyar Alaptörvény édesapukájának menekülési útvonalánál a zarándokokra gondolva emléktábla került kihelyezésre.
14/17 anonim válasza:
Már voltam ott,tényleg járnak oda turisták fotózkodni.Mikor ott voltam 6 magyar is voltt szintén kirándulni és elnéztek ide is.
15/17 anonim válasza:
1-es, nagyon korlátolt, buta és egybites vagy.
Én pl. nem vagyok libsi, Mi Hazánkra szavaztam, és minden évben nyugat-európai országban nyaralok.
Tényleg ennyire hülye vagy?
16/17 anonim válasza:
Amíg ti ereszeztek, addig a Fidesz sorra nyeri a választásokat...
17/17 anonim válasza:
Egyèbkènt, semmifèle ereszen való mászkálás nem törtènt. Ezt az egèszet, egy 444-es idióta hazudozta. Nem vèletlen, hogy semmilyen kèpanyaguk nincs erről, az "ereszen csúszàsról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!