Egyes magyarok miért szurkolnak az oroszoknak?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy elfoglalják Ukrajnát. Attól kezdve folyamatos veszélyben lennénk, soha nem lehetne tudni, hogy mikor esnek nekünk. Illetve ha nem is támadnának, folyamatos nyomás alatt tarthatnának. Miért akarják ezt ezek az emberek? Nem tanultak a történelemből semmit, vagy csak nem fontos nekik Magyarország?2022. jún. 9. 21:48
21/21 anonim válasza:
Minden országban vannak "orosz szurkolók", ez nem magyar sajátosság. Én láttam olyan lengyelt akik jobban utálja az ukránokat, mint az oroszokat. Láttam szerbet aki jobban szereti az ukránokat, mint az oroszokat. Politikusok jönnek mennek, nagyobb az esélye rá, hogy kitör egy második orosz polgárháború, minthogy elfoglalják egész Ukrajnát. Putyin után lehet jön egy "liberálisabb" vezető, aztán Ukrajna marad Európa afrikája. Majd meglátjuk mi lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!