Mi a véleményetek arról hogy polgári ellenállásba kezdett 60 tanár?
Figyelt kérdés
Polgári ellenállást jelentett be a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium közel hatvan tanára.
Mi a véleményetek?
#egyetem #oktatás #baloldal #ellenzéki összefogás #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr #Polgári ellenállás
2022. jún. 9. 13:12
61/63 anonim válasza:
#60 Látod: most meg épp egy ellenzéki "mosópor reklám" politikus trükkjének dőltél be. Szerintem vagy hagyj fel bármiféle politika követésével vagy kezdj el informálódni. Ez akár több órát is igénybe vehet naponta! A lényeg: Amikor rájössz, hogy valójában ez az egész hóbelebanc, ami a tv-ben, plakátokon, kocsmában megy valójában csak arra szolgál, hogy a fizetésed jó részére rátegyék a kezüket, akkor állj meg! Ha ezt minden ember elvégezné aki szavazóképes talán véget vethetünk a lappangó kommunizmusnak, ami oly régóta sújtja kis hazánkat.
62/63 anonim válasza:
Szerintem nincs arra jogod, hogy Pótkocsinét... akarom mondani Potocskánét mosóporárusnak nevezd. Ő nem a Márki-Zay, hogy porszívó ügynökből lett "politikus", ha egyáltalán lehet ezt politikai teljesítménynek nevezni. Ő egy talpraesett, okos, intelligens nő, aki megpucolja a Jobbikot és a többi ellenzéki pártot is a feleslegtől. 2026-ban már vele indulhat az Újraegyesült Ellenzék, és vele győzni fogunk, mert ő a legjobb. Akár tetszik, akár nem.
63/63 anonim válasza:
#62 Rossz úton jársz továbbra is barátom.
Az alábbi cikket javaslom a témában, jól összefoglalja hogyan működik a politika manapság:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!