Mi a véleményetek arról hogy polgári ellenállásba kezdett 60 tanár?
Polgári ellenállást jelentett be a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium közel hatvan tanára.
Mi a véleményetek?
Most olvastam.
Eléggé ambivalens érzelmeim vannak. A felháborodásukat megértem pl. a sztrájkjoguk abszurd beszűkítése miatt, ugyanakkor eléggé kitolnak a most érettségizőkkel, akik viszont teljesen ártatlanok a dologban. Nekik egy év csúszást is jelenthet, hogy nem tudnak felsőoktatásban kezdeni emiatt.
Én tanárként biztos, hogy az érettségit nem szabotáltam volna el. A többit még inkább megértem.
Hogy többet akarnak keresni, mint egy gyorséttermi dolgozó? A pofátlanja!
Még azt hiszik, hogy csak azért, mert építik a jövőt, tanítják és nevelik a jövő nemzedéket, már mindent lehet!? (Irónia)
Elképesztő, hogy néhány ember nem tud két gondolatnál tovább gondolkodni.
STOP tanárok! STOP oktatás! STOP kritikus gondolkodás!
Aztán majd megy a majom csapkodva a tanáriba, mert a gyereke a szorzótáblát sem ismeri. Megnézném a képét, amikor a tanár fapofával válaszol, hogy "kis pénz, kis foci".
Ha lenne vér a pucájukban, az összesnek azt kellene mondania, hogy Ácsi!
Nem számít, hogy ki issza a levét. Amíg nem teszik, körberöhögik őket.
Mondjuk kibicként könnyen mondom, de ha az összes tanár letenné a munkát, a kormánynak mozdulnia kellene, mert ráégne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!