Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Előd amúgy valamilyen...

Novák Előd amúgy valamilyen szinten féltékeny Jakab Péterre, azért nem szimpi neki?

Figyelt kérdés

Jakab Péter ugyan bukott politikus és immáron ő is csak megélhetés miatt koptatja a parlamentet, DE nem mindig volt így. Jakab Péter nevét végső soron az egész ország ismeri már, van aki a balhéiról, van aki egyetért vele, stb. De ő legalább mégiscsak okozott pár álmatlan éjszakát Orbánnak, Kövér elvtársnak stb. szóval legalább csinált valamit.

Novák Előd meg, most komolyan, mi a fenét csinált a politikai karrierjében eddig? Dúró Dórát, a parlament "betty a csúnya lányát" kúrogatta, erről ismerhetik, de ő maga mint politikus, mit tett le az asztalra? Én az ég világon semmiről nem hallottam. Nagyon jellemtelen embernek tűnik, még Jakabnál is sokkal jelentéktelenebb. Tényleg a végtelenségig haszontalan.

Szerintetek azért fúrja Jakabot, mert féltékeny és mert unatkozik is? Mert dolga az nincsen.

#politika #hát ez mi
2022. jún. 7. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Én nyalnám mindkettőt. Rám is taposhatnának tűsarkúban.
2022. jún. 7. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván irigy lehet a szelet parizerére meg a mamuszosra....

Más tippem nincs mire kellene irigykednie....

Mert nincs mire.

2022. jún. 7. 23:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,te szellemi fogyatékos vagy?

Hol volt 2006-ban világválság?

És szerinted 2-3éve noncs egy legalább akkora világválság, először a covid, aztán a háború miatt? Csak a válságkezelés módjában van különbség. Elég lényeges különbség.

2022. jún. 8. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!