Novák Előd (Mi Hazánk) jól megtrollkodta Jakab Pétert?
2022. jún. 7. 14:22
2/16 anonim válasza:
Gondolj bele h ezért kapják a milliós fizetéseket. Ez egy szégyen h ilyen senkiházi emberekkel van tele a magyar országgyűlés.... Ez nem politika ez bohóckodás csak....
3/16 anonim válasza:
Nem tudom, mióta humor a fxszpajtások idiotizmusa.
4/16 anonim válasza:
A pillanat amikor rájössz, hogy nem jut eszedbe egy szakma sem, ami a politikusnál lejjebb lenne.
5/16 anonim válasza:
Novák Előd egy senki, sosem fogja vinni semmire.
6/16 anonim válasza:
Novák Előd bőőven megteheti hogy poénkodik, már most többet tett le az asztalra mint Jakab Péter.
7/16 anonim válasza:
6-os!
Ezt miből gondolod? Miért tett volna le többet? Jakabhoz hasonlóan még csak a közelébe sem fog kerülni soha a győzelemhez.
8/16 anonim válasza:
A parizerkirálynak nem jött be ez az image.....
9/16 anonim válasza:
Novák egy bugris prosztó!
Jól jellemzi a Parlament színvonalát.
10/16 anonim válasza:
Én Mi Hazánkos vagyok, de ezzel a stílussal baromira nem értek egyet, meg ha az üzenet igaz is.
Ez, egy félmondatban, egy újságcikben vagy egy faceposztban vicces lehet.
De, ez a parlament, ahol ez nem fér meg. Toroczkai szerint sem. Remélem nem lesz több ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!