Hogyan lehetne segíteni további eszközökkel a gyermeket nevelő családokat?
Figyelt kérdés
Adóemeléssel más társadalmi csoportok terhére? Egyes iparágakra magasabb adóval (bár ezt továbbterhelnék árakban mindenkire)? Vagy kevesebb állami kiadással, egyes állami szektorokban?
Veszélyhelyzet ide vagy oda, a gyermeket nevelő családok szerintem nem csak megérdemlik, de észszerű is, hogy a jövőben nagyobb munkaerő állomány könnyebben eltartható államot és társadalmat eredményezzen.
A jelenlegi nyugdíjrendszer (magánnyugdíjpénztári megtakarítás megszüntetése), és a mostoha sors miatt leépülő egészségügyi dogozói létszám ellen több gyermekkel lehetne védekezni, bár ez is hosszútávon, minimum 20-25 év után éreztetné a hatását. De valahol el kell kezdeni!
2022. jún. 7. 20:12
21/31 árokpart válasza:
Az, hogy egy adott csoportot, csoportokat diszkriminalizáljátok és démonizáltok.
22/31 anonim válasza:
#22: Te nem vagy konzervatív. Az nem használ ilyen szavakat, hogy "diszkrimináció." Az a ballibek szóhasználata.
23/31 árokpart válasza:
Jó akkor legyen szándékos megkülönböztetés és nem nem vagyok sem konzervatív, sem liberális egy egyszerű pártsemleges földművelő magyar ember vagyok.
24/31 anonim válasza:
#24: Szóval ballib vagy. Tudtam előre.
25/31 anonim válasza:
#24 Árokpart, hagyd már! Látod hogy csak provokál, mert unatkozik.
26/31 árokpart válasza:
Ha bármelyik kormány legyen az a politikai elit közül bármelyik, vagy akár parlamenten kívüli párt , ha ilyen és ehhez hasonló gusztustalan megkülönböztetést próbálna véghez vinni, abból valódi pártsemleges nemzeti forradalom lenne az szinte biztos.
27/31 árokpart válasza:
25.ös Továbbra is egy falusi egyszerű földműves ember vagyok ennyi.
28/31 árokpart válasza:
Ha akarod tudni a 2006-os nemzeti civilekkel szimpatizáltam Dr. Bene Gábor, Molnár Tamás nevét biztosan hallottad 2006 őszén minden híradásban szerepeltek a Kossuth téri eseményeken.
29/31 anonim válasza:
#29: Akkor hagyd ezt a komcsi vádoló magatartást!
30/31 árokpart válasza:
Dehogy akarok, akartam senkit sem vádolni, de miért mindig egy adott csoporton, csoportokon kell elverni a port. Ez nem megoldás és költségvetési számokban sem jelentene semmit. Amit most a kormány véghezvitt közel 2000 milliárd forintos kiigazító intézkedéseket, a nagyvállalatok és a szolgáltatók megadóztatása na ez már igen egy válságban ilyen és ehhez hasonló intézkedésekre van szükség. A csomag a GDP 3 százalékát teszi ki és szerencsére nem tőlünk kisemberektől vesz el. Ha már adókról vitatkozunk, akkor szerintem még ami nagy bevételt hozna pl. a szerencsejáték még nagyobb megadóztatása pl. fogadások. Rengetegen csinálják főleg nagypénzű külföldiek Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!