A Fidesz legújabb bejelentése, miszerint az összes gyereket nevelő családnak visszafizeti a 2021-ben befizetett adóját nem minősül nyílt szavazatvásárlásnak ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 19:28
1/17 anonim válasza:
Milyen kár hogy annak idején az MSZP-SZDSZ meg sem próbált így nyerni, csak simán csődbevitte az országot 🤣
2/17 A kérdező kommentje:
Én úgyvélem ez egy újabb nyílt és nem burkoltan a választások előtti "hangolás" lenne. Korábbiakra is volt példa, pl. amikor a 25 évesnél fiatalabb munkavállalók részére az SZJA-t (Személyi Jövedelem Adó) elengedését hírdették meg.
2021. jún. 9. 19:31
3/17 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy bármelyik korábbi kormány jobb lett volna a másiknál, de ez csak magánvélemény. Ehez képest kellett majd 30 év 1989 után hogy az aktuális hatalom erőt mutasson. Bár erre az ellenzéknek is kellene tudni érdemben válaszolnia.
2021. jún. 9. 19:33
4/17 anonim válasza:
A kormány dolga végülis, hogy az életünket könnyítse meg. Mit vársz mégis?
5/17 Andizsuzsi válasza:
Amúgy miből, amikor pl a közalkalmaottak bérét nem emelték 12 éve? Amikor idén még a minimálbér is csak februártól emelkedett? Kinek a farkával akarnak csalánt verni?
6/17 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom hogy bármelyik kormány, de legyen az bárki csak önként és dalolva adna "csak úgy" egy aktatáska pénzt mert olyan kedve van. De Soros sem hiszem hogy ingyen osztogatta a pénzt amikor a 90-es években a fideszes kádereket "beiskolázták" külföldön...
2021. jún. 9. 19:36
7/17 anonim válasza:
Kérdező
Ki mondott mit és hol? Egy linket azért dobhatnál mert semmi ilyenről nem hallottam!
8/17 anonim válasza:
Ti mindent el hisztek 200000 ft minimálbért is igért 10 év allat nem csinált semmit majd 2022-ben lesz valami.Ti gondolom azt is elhiszitek hogy, bérből és fizetésböl él.Meg pedofilok ellen is azért szigoritanak mert érdekli és nem azért mert minden fideszes külügy miniszternek pedofil botránya van.
9/17 anonim válasza:
"visszafizeti": honnan?
Ja, a "szingli horda" terhére... Már megint mi ez a megkülönböztetés Viktátor Vikátorovics részéről?
10/17 anonim válasza:
Akkor fizetik vissza, ha a gazdasági növekedés nagyobb lesz, mint x% (ha jól emlékszem, 5,4%). A miértre szerintem az a válasz, hogy egyrészt kampányhúzás másrészt ha el is veszítik a kormányt, az utolsó intézkedéseik egyike ez lesz, vagyis erre fognak leginkább emlékezni az emberek.
Okosabb lenne (szerintem) bérrendezésre költeni úgy nagyjából az összes elkövetkező év GDP növekedéséből adódó többletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!