A gellért hegyen kell maszkot viselni? Vagy az zöldterületnek minősül?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 18:35
2/12 anonim válasza:
Már nincs ez, hogy zöldterületen nem kell, a jelenlegi szabályok értelmében mindenhol maszkot kell viselned. Nyilván otthon, autóban nem, de azon kívül mindenhol.
3/12 anonim válasza:
Sehol nem kell, én közterületen nem hordom/nem is hordtam soha, sosem vágtak meg, pedig Bp-en lakom.
4/12 anonim válasza:
Mert messziről látszik,hogy egy mekkora városiparaszt vagy.
5/12 anonim válasza:
Megint egy beképzelt pesti ficsúr.
6/12 anonim válasza:
Csak ott kell maszkot viselni, ahol rendőrök vannak.
7/12 anonim válasza:
Azért az vicces, hogy leírom a valós választ a kérdésre és lepontoznak, majd valaki beírja, hogy sehol se kell hordani mert őt sose vágták meg és az 100%-on áll..
Ennyi erővel ha megkérdezik, hogy meg kell e állni a pirosnál és leírom, hogy jogszabály szerint igen akkor engem lepontoznak, majd jön valaki, hogy dehogy kell, ő mindig átmegy , sose büntették meg és akkor az lesz a valóság?
8/12 anonim válasza:
A 3-as ezek szerint nemcsak pesti ficsúr, de még influencer is, hogy' pusztulnának ki az ilyenek!
9/12 anonim válasza:
Jelzem, nem pesti vagyok, hanem budai, ha már a lokáción van a hangsúly.
10/12 A kérdező kommentje:
Csak megyek hétvégén és szeretnék felmenni.
Amúgy a Keleti előtt lazán elvannak maszk nélkül a katonák mellett is.
2021. márc. 26. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!