Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszatérhet a maszkhordási...

Visszatérhet a maszkhordási kötelezettség?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az első lépés.Azaz, csak ajánlott lesz.

Jobb lenne kötelezővé tenni,mert megint az lesz, mint a Covidnál.Nem szabad félvárról venni, tanulni kell az esetből.

Elő kell készíteni a korlátozásokat, online oktatást.

2022. jún. 7. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Az idősek védve vannak. Rusnyai elmondta, hogy a 79-nél korábban születettek megkapták a szurit tehát csak a fiataloknak kell a pofazacsi
2022. jún. 7. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Most akkor ez is cseppfertőzéssel terjed? Influenzaszerű tünetekről szól ez a cikk. Azt hittem csak kontaktussal.
2022. jún. 7. 13:25
 3/10 árokpart ***** válasza:
100%
A maszk az ebben az esetben teljesen felesleges, hiszen nem a levegőben terjed hanem érintkezéssel. Ha pl. bemész egy orvosi rendelőbe és ott valaki fertőzött csak úgy, hogy bent ül és te belépsz mint a koronavírus esetén ez úgy nem terjed, úgy nem fogod elkapni.
2022. jún. 7. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
2# Összemutálódott a Coviddal, ha jól emlékszek és ezért ugyanaz a hatása. Mi lesz ha összemutálódik a Fluoranával?
2022. jún. 7. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Milyen félvár? és miféle marhaság ez már megint a maszkokkal? Az volt a legszarabb az összes intézkedés közül.
2022. jún. 7. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
4 ne szólj boldondot, két teljesen más vírusról van szó. Mint a gnú meg zsiráf.
2022. jún. 7. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Mennyi szellemi fogyatékos jár ide:DDDD

Már megint a maszk meg a többi sz@r?Mikor nyugszotok már le?

Ti hordjátok kit érdekel?Én nem mert nem vagyok szefós:D

Menjetek egy külön szigetre azt ott lehet vergődni idióták....

Kiderült a szent oltásról is hogy 34%-kal növelte a vetélés rizikóját és a halva születést is ti fogyatékos barmok.

Mit akartok még?Milyen oltást?Rákos betegek is megszaporodtak.Aki nem hiszi járjon utána vegye a fáradtságot ja meg olvasson utána mi a majomhimlő:DDD

Úristen gyere le!Igénylik a cirkuszt,nem volt elég nekik a 2 év,nonszensz....

2022. jún. 7. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Nektek embereknek is jobb, ha viselitek a maszkot még majomhimlő esetén, ugyanis ha nem vagytok hajlanódak, akkor még rosszabb Pestist vagy multirezisztens TBC-t fognak elengedni, amibe meg is allhatsz! Szóval jobban jéársz ha ilyen ártalmatlan kor ellen hordod a maszkod ember!
2022. jún. 7. 14:22
 9/10 Isti22 ***** válasza:
52%
Én nem bánnám, csúnya vagyok :D
2022. jún. 7. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Anno szemvédőbe aludtam. Két éve maszkban alszom, úgy érzem Ádám és Éva is már hordott maszkot, és a kígyó beszélte rá, hogy vegye le. Azóta az emberiség maszk nélkül élt és csak az utóbbi időben kerül visszavezetésre, hogy emlékezzünk eredeti állapotunkra. A világunk halad az új világrend felé: maszkos barbi, maszkos cal of dutyi mobile, maszkos szépségverseny és ami a legszupereb, hogy egy átoperált férfi, szerepelhet a női olimpián. Kell ennél több?
2022. jún. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!