Szerintetek az rendben van, hogy Magyarország megint a gonosz oldalon áll mint Trianon előtt is tette?
Ez az ország végleg elveszett szerintem. Eddig büszke voltam a magyarságomra, de ma már sajnos kimondottan szégyellem, hogy magyar vagyok. Elég durva, hogy idáig fajult ez az ország, kár érte..:(
Maffiózó galléros bűnözők martaléka lett.
Ti hogyan látjátok ezt?
A passzív állampolgárok elmentek volna szavazni, ha Orbán Viktor ellenesek lettek volna. Az, hogy hagyták ismét kormányra jutni lényegében egy passzív támogatás volt.
A magyar nép közel 10 millióan simán el tudta volna venni tőle a győzelmet, de nem tette. Szóval nincs ebben az országban olyan nagy Orbán ellenesség.
Brühü ühü,a kis libbant kiírta a napi magyar gyülölködő kamukérdését.😢
Nekem az a szégyen hogy ilyen hazátlan,szolgalelkü bohócokkal kell együtt élnem egy társadalomban. 🤷
Én csak addig olvastam hogy szégyellsz magyar lenni.
Úgy gondolom a magyarságot nem az aktuális politika dönti el. Ez szűk látókör.
Ezzel az erővel minden országra van indok miert szégyen ott lenni illetve olyan nemzetinek lenni.
Utálom a fideszt (ezzel gondolom egyértelmű hogy a kommunistákat), de nem szégyellem a magyarságot és magyarságom. Ha politikai döntések határozzák meg szereted-e, sose voltál és sose leszel az.
"Magyarország megint a gonosz oldalon áll mint Trianon előtt is tette"
Hinnye, II. Vilmos aztán tényleg egy ördögi figura, csak rá kell nézni! Még a bajsza sem áll jól... :))
Amúgy a II. világháború alatt - amihez egy vargabetűvel eljutottál az I.-től - mindenhol követtek el háborús bűnöket. Lehet sírni, hogy milyen gonoszak voltunk, de az antant hatalmak sem voltak szentek - sőt. Vagy szerinted a Szovjetunió nem követett el háborús bűnöket? Össze se mérhető a milyennek. De azért szégyelld csak magad...
A galléros bűnözőkkel és a jelenlegi fidesz-maffiával kapcsolatban igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!