Szerintetek az rendben van, hogy Magyarország megint a gonosz oldalon áll mint Trianon előtt is tette?
Ez az ország végleg elveszett szerintem. Eddig büszke voltam a magyarságomra, de ma már sajnos kimondottan szégyellem, hogy magyar vagyok. Elég durva, hogy idáig fajult ez az ország, kár érte..:(
Maffiózó galléros bűnözők martaléka lett.
Ti hogyan látjátok ezt?
A korabeli sajtó szerint Magyarország az egyik legnépszerűtlenebb ország volt Trianon előtt.
Orbán Viktor csak visszaállítani próbálja ezt az állapotot.
"megint a gonosz oldalon áll"
Uh, már a kérdés is milyen szörnyen primitív...
"ma már sajnos kimondottan szégyellem, hogy magyar vagyok"
Ellenzéki oldalon gyakori jelenség, holott semmi okotok rá, ez csak az alattvalói felfogásotokból eredő megfelelési kényszer, a saját bénaságotok, amit bármikor le lehetne vetkőzni.
#2. "A magyarnál biztosan nem utálatosabb"
Lásd, amit fentebb írtam. De, sokkal-sokkal utálatosabb, Mr. Gyarmat! Össze sem hasonlítható a kettő, Ukrajna kb. Szomáliával játszik egy ligában.
#4. "Az a Magyarország amely a nácikkal szövetkezve népírtásokat követett el, vagy az ukrán amelyik kimaradt ezekből? Én az utóbbira tippelnék.."
Egyrészt szépen elszóltad magad, másrészt az ukrán az qrvàra nem maradt ki ezekből. :D Ők voltak azok, akik amikor a közhangulat megengedte, meg sem vártak holmi munkatáborokba szállítást, egyszerűen polgári öntevékeny csoportok keretében elűzték, de leginkább kiirtották saját zsidó lakosságukat, te és sok szerencsétlen meg abban éltek, hogy a magyarok voltak az igazi nácik. :D Te szerencsétlen proli, te... én vagyok a hülye, hogy megint ostoba, tudatlan tinikkel vitatkozom.
"OV bármennyire is szeretné, nem egyenlő Magyarországgal"
Lényegében egyenlő vele. Zsinórban 4 választást nyert hatalmas fölénnyel. Elfelejtetted, mi történt Áprilisban? Nagy ellenzéki Összefogás, aztán elsöprő Fidesz győzelem?
A magyarság nagy része Orbán Viktor mellett van.
19,
A google szerint Magyarország lakossága 2020-ban 9,75 millió ember. 2,8 millióan szavaztak rá + 400000 a mi hazánkra -én azokat a képviselőket is hozzá adom-. Tehát 9,75 millió ember szerinted egyenlő 3,2-vel?
A politikai győzelem nem egyenlő az országgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!