Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Bayer Zsolt...

Mi a véleményetek Bayer Zsolt alábbi megnyilvánulásáról a "libsikről"?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 6. 19:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Rtl híradó szintjére süllyed, sőt lehet már rosszabb.
2022. jún. 6. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Azért vicces, hogy miközben Navracsics elvileg azon ügyködik, hogy a Fideszt visszavegyék az Európai Néppártba, ez a szerencsétlen ezt üzeni a néppárti képviselőnek (és a frakciónak): "„Gahler! Kuss! És szállj magadba, te senki! Világos?”

Én még mindig képes vagyok meglepődni, milyen vastag a bőr ennek az alaknak a képén. És hogy honnan veszi a bátorságot.

2022. jún. 6. 19:25
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Bayer Zsolt egy olyan állatfajhoz tartozik amelyik azt sem érdemli meg hogy egy szót is pazaroljunk rá.
2022. jún. 6. 19:36
 14/18 Shai-Hulud ***** válasza:
71%

"Inkább a liberálisoknak kellene magukba nézni és kialakítani egy olyen hozzáállást, hogy ne beszéljenek így róluk!"

Ha most azt mondom, hogy te egy idióta vagy, akkor ezek szerint neked kellene magadba nézni és kialakítani egy olyen hozzáállást, hogy ne beszéljek így rólad...

2022. jún. 6. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
#12 Honnan veszi a bátorságot? Ennyire nem lehetsz naiv!!!! "2016-ban, augusztus 20-a alkalmából megkapta a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést." Na? Akkor honnan vette, kitöl a "bátorságot"???? Kac! Kac!
2022. jún. 6. 20:19
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

14 "Ha most azt mondom, hogy te egy idióta vagy, akkor ezek szerint neked kellene magadba nézni és kialakítani egy olyen hozzáállást, hogy ne beszéljek így rólad..."

Egy idiótától nem releváns a kijelentésed👍

2022. jún. 6. 20:58
 17/18 anonim ***** válasza:
20:19: hát persze, tudom én, de akkor is elképesztő...
2022. jún. 6. 21:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy mindegy mit csinál, Bayer már mindörökké egy fő fenéknyaló marad, ő nem pusztán fenéknyaló, hanem a fenékhez tartozó nyaló. Ő az a nyaló, aki a nyalás ütemét diktálja, aki előnyal. Tehát ő jelenleg az ország elsőszámú fenéknyalója, ez Bayer
2022. jún. 7. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!