Az LMBTQ-mozgalom hány százalékát alkotja a magyar társadalomnak?
Figyelt kérdés
Tehát most szigorúan azokra a melegekre stb. gondolok, akik aoznosulnak a mozgalommal, kimennek Pride-ra ha tehetik stb. A hétköznapi, politkától mentes melegeket nem értem ide.2022. jún. 6. 13:28
A kérdező szavazást indított:
0-1%
1-5%
5-10%
10-20%
20-30%
46 szavazat
1/18 anonim válasza:
0.x viszont sokkal hangosabbak mint mások
2/18 anonim válasza:
A társadalomban úgy 1-2, a fideszben 99%.
3/18 anonim válasza:
Mi van azokkal a heterókkal, akik szintén egyetértenek velük? Mert vagyunk nem is kevesen.
6/18 anonim válasza:
Megint egy idióta kérdés, ahol a jobberek leírják, hogy 0%, mert ők egyet se ismernek, nyilván mivel annyi gyűlölet van bennük, hogy még a saját gyerekük se vallaná be nekik. Vannak a neten statisztikák, akit érdekel az utána tud nézni, semmi értelme ezeknek a kérdéseknek.
7/18 anonim válasza:
Ha meleg társkeresőn nézegettem, akkor az alapján 1-2%-ot mondanék, de ha csoportokat nézzük facebookon akkor is, de ugye bár van aki nem használ netet, rejtőzködik, nem vallja be magának és cruising helyeken ismerkedik, akkor ez lehet több is....
8/18 anonim válasza:
#7 pláne, hogy nem minden lmbtq-s meleg. Ott vannak még a biszexek, pánszexuálisok, leszbikusok, transzok, és azok is ide tartoznak, akik csak “kíváncsiak”. Úgy már simán kijön szerintem az 5-6 %
9/18 anonim válasza:
Plusz a legtöbb meleg nem is használ meleg társkereső appokat, hanem ők is tindereznek, vagy rosszlányok.hu, vagy egyéb más helyeken, azt hiszem tv2 teletex oldalán is volt régen ilyen....
10/18 A kérdező kommentje:
#6 nem vagyok jobber és egyet se ismerek és nem is ismertem soha. Olyan kollégám volt nem egy, aki divatból kijárkált a homik mellett tüntizni. De én most az LMBTQ-s melegekre kérdeztem rá, nem az LMBTQ-s heterókra.
2022. jún. 6. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!