Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is nagyon szomorú,...

Szerintetek is nagyon szomorú, hogy még a magyar gyerekek is kifütyülték a térdelő angol focistákat?

Figyelt kérdés
14 év alatti gyerekekről van szó, akikbe a szüleik belenevelik a gyűlöletet. Sajnos ez az ország tele van gyűlölettel. Ami a legszomorúbb, hogy a magyarok még egymást is gyűlölik. Hogy lehet gyerekeket arra nevelni, hogy gyűlölködjenek? Legyetek kedvesek mindenkivel, a gyűlölködés csak saját magatoknak ártalmas. Sokkal szebb, és jobb békével a szívünkben élni.

2022. jún. 6. 13:10
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
71%

#41 "Attól, hogy nem kedveljük a black lives matter mozgalmat, még nem kell kifütyülni."

nem is azt fütyülték ki, hanem azt, hogy felnőtt angol sportolók térdepeltek egy ostobaság miatt egy focimeccs kezdetekor.

ha a gyerekedet elfogadásra nevelnéd, akkor előbb gyakorold ezt te magad is: fogadd el, hogy nem mindenkinek tetszik az ha valaki ostoba ideológiák kedvéért térdelget egy focimeccsen!

A BLM mozgalom tettei alapján inkább hasonlít a ku klux klánhoz vagy egy terror szervezethez, mint az IRA, ha ezeknek a nevében térdelnének sportolók te lennél a legjobban felháborodva - és igazad is lenne benne.

2022. jún. 7. 09:50
 42/49 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a BLM mozgalom radikális, és fehér ellenes. Nem is szeretem én se, sőt sok fekete se szereti. Én a gyűlölködés minden formáját elutasítom. Van youtubeon egy fekete exrendőr Officer Tatum, aki szintén BLM ellenes és konzervatív. Egyébként én is a konzervatív eszméket érzem inkább magaménak. A demokraták nagyon túltolják a dolgokat, főleg Amerikában. Érdekes sztorikat feszeget Tatum, aki kíváncsi rá itt a link: https://www.youtube.com/c/TheOfficerTatum
2022. jún. 7. 10:04
 43/49 anonim ***** válasza:
68%

"Én a gyűlölködés minden formáját elutasítom. "

Akkor ne gyűlölködj, hanem fogadd el, hogy másnak is joga van kifejeznie a véleményét ha nem tetszik neki valami - akár így, hogy fújolnak egy térdeplés láttán!

2022. jún. 7. 10:13
 44/49 A kérdező kommentje:
Rendben van, igazatok van. Peace
2022. jún. 7. 10:41
 45/49 anonim ***** válasza:
26%
Milyen vicces amikor a nácik idegyűlnek megvédeni a véleményformálás jogát, miután két kérdéssel lejjebb bizonyos N. Pétert éppen deportálnák a véleményéért :D #antifa
2022. jún. 7. 11:37
 46/49 anonim ***** válasza:
34%
#47. És még ez is semmi ahhoz a képmutatáshoz, amit a libtardok adnak elő szemrebbenés nélkül, miszerint ők bárki véleményét meghallgatják, amíg az illető azt mondja, amit ők. A többiek pedig nyilván szemét nácik. :)
2022. jún. 7. 11:45
 47/49 anonim válasza:
22%

Kedves kérdező!

Én szomorúnak tartom, de a kommentek elolvasása után még szomorúbbá tett.

Csak egyet emelnék ki.

"Akkor ne gyűlölködj, hanem fogadd el, hogy másnak is joga van kifejeznie a véleményét ha nem tetszik neki valami - akár így, hogy fújolnak egy térdeplés láttán!"

Csak gondoljatok bele, az antiszemitizmus is egy vélemény. És az, hogy akik nem értettek vele egyet, nem létek fel ellene nem kevés ember halálát okozta.

(Tudom már most sokan úgy gondolják, hogy a holokauszt nem is létezett, vagy nem is érdemes róla beszélni.)

2022. jún. 7. 18:00
 48/49 anonim ***** válasza:
28%

csak az a nagy kár, hogy akik nem csak antiszemiták voltak hanem zsidókat is öltek, azok modernisták voltak

ugyanolyan modernisták, mint a kommunisták meg a progresszív liberálisok

2022. jún. 7. 18:02
 49/49 Drakula ***** válasza:

Kérdező örülök hogy megértetted. Peace.

50-es

Modernisták? Tudtommal a nácik Naciónalisták voltak.

2022. jún. 7. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!