Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is nagyon szomorú,...

Szerintetek is nagyon szomorú, hogy még a magyar gyerekek is kifütyülték a térdelő angol focistákat?

Figyelt kérdés
14 év alatti gyerekekről van szó, akikbe a szüleik belenevelik a gyűlöletet. Sajnos ez az ország tele van gyűlölettel. Ami a legszomorúbb, hogy a magyarok még egymást is gyűlölik. Hogy lehet gyerekeket arra nevelni, hogy gyűlölködjenek? Legyetek kedvesek mindenkivel, a gyűlölködés csak saját magatoknak ártalmas. Sokkal szebb, és jobb békével a szívünkben élni.

2022. jún. 6. 13:10
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem szomorú.

Eleve nem volt olyan nagy kifütyülés se, mint aminek be próbálják állítani de még ha lett volna is, miért nem lehet tolerálni azokat akik másképp gondolkoznak és akik álproblémának tartják a térdelgetést?

ma 13:18

Nem is tudom, hogy bírjátok ezt a nagy elnyomást.

2022. jún. 6. 13:21
 12/49 anonim ***** válasza:
71%

"Eleve nem volt olyan nagy kifütyülés se"

Még az origó is lehozta. Amúgy nyilván nem volt akkora kifütyülés mit amire számítottak. A gyerekek sz.rnak a politikára, meg ha megmondod nekik hogy mit kell csinálni csak azért se csinálják.

2022. jún. 6. 13:22
 13/49 anonim ***** válasza:
90%

"Na hát, ha az iskolában ilyesmit tanítanának a gyerekemnek, én azt a tanárt kiütném a g*cibe. Miután leköptem."

térdelj kedvedre te DK-s tahó

esetleg öklendezz magzatpózban, artikulálatlanul üvöltve, hogy ÓRBÁÁÁÁN

2022. jún. 6. 13:32
 14/49 anonim ***** válasza:
87%

Nem, szerintem nem szomorú. Én értem, hogy szegény csávó milyen kínok között halt meg (ami miatt a rendőrt el is ítélem), de könyörgöm, annyira politika ez az egész BLM mozgalom, hogy már undorító, már nem is George Floyd-ról szól ez a térdepeléses bohóckodás, hanem a politikáról.

Egyébként, hadd fűzzem már azt hozzá, ha ugyanúgy, csak egy fehér ember nyakán térdepelt volna az a rendőr, akkor pl. az angol válogatott is ugyanúgy letérdelt volna? Nem. Erről ennyit.

2022. jún. 6. 13:34
 15/49 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Nem egy másik ország himnuszát vagy sportolóit fütyülték ki, hanem egy undorító politikai gesztust, aminek semmi köze a sporthoz.

Ezt úgy írom, hogy amikor Elefántcsontparttal játszottunk barátságos meccset, és már kivonuláskor fújjogtak magyar szurkolok, és a himnuszukat is kifütyülték azt mélyen elítélem. Az ilyen primitivizmus miatt nem voltam meccsen azóta sem.

2022. jún. 6. 13:35
 16/49 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egyáltalán nem szomorú. A csíra angolok talán csak meg tudnak birkózni pár 14 éven aluli, fütyülő gyerekkel...vagy túl sokat várok tőlük?

"Ez gesztus egy ember felé, akit gátlástalanul megölt egy rendőr."

Gátlástalanul = nem szándékosan. Majdnem sikerült igazat írnod. Azt amúgy tudod-e, hogy a fekete rendőrök épp ugyanolyan gyakran lövik agyon a fekete bűnözőket Amerikában, mint a fehér rendőrök? Ez lenne a rasszizmus? :D Ezt úgy hívják, hogy ösztön. Mellesleg az egész BLM arról szól, hogy a feketéknek van csak rasszizmusuk igazán...

2022. jún. 6. 13:38
 17/49 anonim ***** válasza:
77%

"Én értem, hogy szegény csávó milyen kínok között halt meg"

természetesen az a vicc az egészben, hogy úgy tönkretette már a szervezetét, hogy egy kis nyakon térdeléstől összeomlott a keringése, de amit tett a felvételek alapján simán legálisan lelőhették volna, mint egy kutyát

2022. jún. 6. 13:39
 18/49 anonim ***** válasza:
84%
Jól tették,hogy kifütyültèk. Normális esetben a sportnak, nem politikáról kéne szólnia.
2022. jún. 6. 13:40
 19/49 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Teljesen egyet értek a deviáns videlkedés gyűlöletével és gyermekeinket is erre kell nevelnünk.
2022. jún. 6. 13:41
 20/49 anonim ***** válasza:
74%

"Akármilyen ember is volt az a fekete férfi, a halált nem érdemelte meg."

Mért ne érdemelte volna meg? Én mindeg bűnözőt így büntetnék, hogy ne legyen egy se aki ebből kimarad. Bűnözni pedig senkinek sem kötelező.

2022. jún. 6. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!