30 alattiak, ti hogy látjátok, fogtok tudni életetekben saját lakást vásárolni?
Figyelt kérdés
Kezdő ingatlanra gondolok (ha még létezik ez a fogalom).2022. jún. 5. 17:43
11/31 A kérdező kommentje:
Én akiket ismerek és mondják, hogy "önerőből" vettek lakást, végül mindig kiderül, hogy azért volt ott pár millió nagyszülőktől, örökségből. 5-ös nem tudom miért kell kiemelni, hogy nem panel, ma már a mérnök is csak panelt tud venni ilyen árak mellett.
2022. jún. 5. 18:06
12/31 anonim válasza:
Pár év múlva valószínű, hogy összejön rá a pénz, hacsak nem üt be közben valami még nagyobb infláció meg gazdasági összeomlás. De szinte kizárt, hogy venni is fogok, mivel egyáltalán nem tartom fontosnak.
13/31 anonim válasza:
11
4-5 millióval is kitörölheted, ha egyedülálló vagy. 25 évre felvenni 20-30 milliót havi 240 ezres törlesztővel az nem sok embernek fér bele, vagy ha most épp vele is fér, ki tudja mi lesz 5 év múlva.
14/31 anonim válasza:
9.
Az 5. Vagyok.Mint mondtam, nincsenek extráim.
Van 1 bsc diplomám meg jól tudok angolul, németül.És kb ennyi.
15/31 anonim válasza:
12) kíváncsi vagyok honnan ered ez az optimizmusod mikor egy év alatt olyan 6-8 millióval nőtt egy egyszerű panellakás ára.oszd meg velem kérlek ha te tudod a titkot.
16/31 anonim válasza:
Nem, de nem is akarok. El éldegélek itthon, a családi házban. Esetleg majd egy gazdasági kataklizma után, ha lemennek majd a lakásárak, akkor talán.
17/31 anonim válasza:
14! Én ugyanilyen kvalitásokkal keresek 350 nettót.
18/31 anonim válasza:
17.
Akkor valamit rossul csinálsz ,vagy nagyon kezdő vagy.
19/31 anonim válasza:
18! Vagy nem hazudok! Be be akard már adni, hogy a nyelvtudás bármit is ér. Arra, hogy nézzem eredetiben a filmeket maximum.
20/31 anonim válasza:
19.
Hogy tárgyalsz, hogy dolgozol akkor?
Nálunk a tapasztalt titkárnők kapnak annyit, mint te, de a nyelvtudás alap, mert a vezetők közül sokan külföldiek.
Valamit rosszul csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!